Kuva: Shutterstock

Ällöttävät asiat, joita jokainen tekee parisuhteessa alkuhuuman päätyttyä - voitko samaistua?

12.02.2018 18:45 - Senja Rapila

Esimerkiksi piereskely tai kakkaamisesta puhuminen ovat asioita, joita ei tulisi mieleenkään tehdä ensimmäisten kuukausien aikana.

On kummallista, miten kaikki normaalitkin asiat voivat olla vaivaannuttavia ja aiheuttaa häpeää suhteen alkuvaiheessa. Esimerkiksi piereskely tai kakkaamisesta puhuminen ovat asioita, joita ei tulisi mieleenkään tehdä ensimmäisten kuukausien aikana. Lopulta suhde kuitenkin etenee siihen pisteeseen, että päivittäisistä tavoista tulee jopa hieman "ällöttäviä".

Elite Daily -sivusto on nyt listannut asioita, jotka hiipivät suhteeseen jonkin ajan kuluttua. Voit katsoa alapuolelta kohdat, joihin miltei jokainen pitkässä parisuhteessa oleva voi samaistua.

1. Piereskely ylpeydellä

Kyllä, saatatte pitää myös piereskelykilpailuja. Se, joka pieraisee koviten, on voittaja. Piereskelyyn ei liity mitään häpeän tunnetta.

2. Pissaaminen ovi auki

Jos on kiire ja toisen pitää käyttää vessaa samalla kun toinen laittautuu, ei pissaaminen samassa tilassa ole enää ongelma.

Sama koskee sitä, jos keskustelette ja toinen joutuu mennä vessaan: vessan ovi jätetään auki ihan vain siksi, että keskustelu voi jatkua luontevasti myös pissaamisen aikana.

3. Kuukautisista ja naisten asioista puhuminen

Kun parisuhde on jo varmalla pohjalla, naiset uskaltautuvat usein puhumaan kuukautisistaan avoimemmin. Silloin tiedät olevasi mukavuusalueellasi parisuhteessasi, jos voit puhua kuukautisistasi ja niiden kierrosta avoimesti kumppanisi kanssa.

4. Toisen finnien puristelu

Se alkaa hyvin viattomasti ja huomaamattomasti: ensin toisella teistä on finni, joka on paikassa, mitä ei itse yletä puristamaan. Kun finnien puristelun makuun on päässyt, on sitä vaikeaa lopettaa. Lopulta kumppani metsästää intohimoisesti pienimpiäkin finnejä ja mustapäitä, joita pääsisi puristelemaan.

5. Samojen vaatteiden pitäminen päiväkausia

Varsinkin lomaviikolla saatat huomata, että olet käyttänyt samoja vaatteita jo useamman päivän. Ehkä suihkussakäyntikin on unohtanut. Deittailun alkuaikoina tämä ei olisi käynyt kuuloonkaan!

6. Karvat pääsevät valloilleen

Sheivaamisen tärkeys unohtuu suhteen edetessä pidemmälle. Suhteen alkuvaiheessa kaikki on uutta ja jännittävää, jokaisten treffien tiimoilta koko kroppa tulee sheivattua, mutta pitkässsä suhteessa karvat pääsevät valloilleen. Koska kumppani ei välttämättä edes huomaa sitä, jos sääresi ovat kun Chewbackalla, turha niitä on sheivailla. Siinä menee vain turhaa aikaa. 

7. Puhutte myös kakkaamistavoistanne

Kakkaamisesta puhuminen on voinut olla tabu suhteen alkuvaiheilla. Sitten kun raja ylittyy ja toinen teistä sanoo ensimmäisen kerran menevänsä kakalle, on raja ylitetty. Siitä ei enää ole paluuta takaisin entiseen. 

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Seksiasento, josta et ole ehkä koskaan kuullutkaan - antaa todellista nautintoa

Lue myös: Missä asennossa nukutte kumppanisi kanssa? Kertoo seksielämästänne

Lue myös: 7 piirrettä naisessa, joita miehet pitävät vastustamattomina - yllättääkö?

Kilpailut

Uusimmat