Kuva: Shutterstock

7 piirrettä naisessa, joita miehet pitävät vastustamattomina - yllättääkö?

01.02.2018 21:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Vastustamattomassa, itsenäisessä naisessa on useita piirteitä, jotka saavat miesten jalat veteliksi.

Miehet pitävät monia, erilaisia piirteitä naisissa seksikkäinä ja vetovoimaisina. Pop Sugar -sivusto uutisoi nyt muutamista piirteistä, mitä miehet eivät voi naisessa vastustaa. Esimerkiksi astustamattomattomat naiset kohtelevat muun muassa itseään niin, kuin haluaisivat miehensä kohtelevan heitä.

Entä millaisia muita asioita ja piirteitä miehet pitävät vastustamattomina naisissa? Voit lukea muutamat asiat alapuolelta.

1. Vetovoimainen nainen ei kulje pää pilvissä, aina unelmoiden, suhteessaan. 

2. Hän nauttii nykyhetkestä ja elää joka hetken täysillä. Hän ei ylianalysoi tai vaadi kumppaniaan sitoutumaan välittömästi. Hän nauttii hetkestä. Jos olet luonnostaan analysoiva ja suunnitteleva, kokeile rentoutua ja nauttia hetki vain olemisesta.

3. Vastustamaton nainen pitää itsensä mysteerinä miehelle. Hän on moniosainen ja näyttää hiljalleen kaikki puolensa, joka saa miehen kiemurtelemaan ihastuksesta.

4. Vastustamaton nainen ei ole riippuvainen rakkaudesta. Hän ei tarvitse rakkautta tunteakseen itsensä kokonaiseksi tai arvokkaaksi. Hän ei myöskään etsi sitä jatkuvasti, vaan sen sijaan nauttii elämästä.

5. Vastustamaton nainen ei etsi prinssiä, joka pelastaisi hänet tai tekisi hänestä onnellisen.

6. Hän tuntee itsensä ja osaa pitää tunteensa kurissa. Hän uskaltaa olla haavoittuvainen ja itsenäinen samaan aikaan.

7. Vastustamaton ja oman arvonsa tunteva nainen ei roiku kumppanissaan - tai entisessä kumppanissaan. Kun suhde päättyy, hän osaa päästää irti ilman draamaa. Hän myös osaa päättää suhteen, jos hänestä tuntuu siltä, ettei se enää anna hänelle sitä, mitä hän toivoo. Hän ei roiku rakkaudessa, kun se ei enää tunnu oikealta.

Jokaisen naisen tulisi myös muistaa, että että hän on täydellinen juuri sellaisena kuin on. Kenenkään ei tulisi muuttaa itseään treffikumppaninsa tai kumppaninsa vuoksi.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Erikoiset asiat, joita miehet kertovat pitävänsä salaa seksikkäinä - olisitko koskaan arvannut?

Lue myös: Mitkä piirteet tekevät naisesta seksikkään? Miehet kertovat

Kilpailut

Uusimmat