Kuva: Shutterstock

9 suloisinta asiaa, mitä parisuhteessa voi tehdä toiselle - rakastuneet kertovat

13.02.2018 17:15 - Senja Rapila - Luettu 5 694 kertaa

Suudelmat, halaukset ja pitkät katseet - niilläkin on suuri merkitys.

Millaisilla kaikilla eri tavoilla voi huomioida oman kumppaninsa arjen keskellä, joka saa oman rakkaan posket punottamaan ihastuksesta? Elite Daily -julkaisu on listannut Reddit-käyttäjien kertomia asioita.

Voit lukea ne asiat alapuolelta.

"Poikaystäväni joskus katsoo minua tavalla, joka saa minut kysymään mitä hän ajattelee. Hänen vastauksensa on: "Pysähdyin hetkeksi". Tämä tarkoittaa sitä, että hän on yltäpäätä rakastunut ja se saa sydämeni sulamaan ja sieluni onnelliseksi."

"Saan joskus kumppanini kiinni, kun hän katselee minua. Kysyn usein huomioimatta häntä erityisemmin, että mitä, koska keskityn yleensä johonkin muuhun. Silloin hän yleensä sanoo vain, että hän on niin onnekas, koska hänellä on minut. Tämä tapahtuu yleensä työpäivän päätteeksi kun olen väsynyt ja makaan sohvalla, se yllättää minut joka kerta."

"Aina kun nukumme ja hän kääntyy puoleeni, kietoo kätensä ympärilleni. Hän on niin lämmin ja tuoksuu hyvältä, se tekee oloni välittömästi mukavammaksi."

"Ennen kuin menemme nukkumaan, hän aina kysyy minulta tarvitsenko jotain ennen kuin hän tulee myös vällyjen väliin. "Vettä, herkkuja, mitä tahansa?". Kun kysyin häneltä miksi hän aina kysyy sen, hän vastasi: "En halua että menet nukkumaan nälkäisenä, janoisena tai ilman sitä mitä tarvitset, koska tiedän sinun olevan joskus liian ujo pyytämään asioita". Se tekee oloni turvalliseksi ja rakastetuksi."

"Se tapa, jolla hän katsoo minua ja hymyilee. Näen kuinka onnellinen hän on. Kun hän kertoo rakastavansa minua, en epäile sitä hetkeäkään."

"Tyttöystäväni herättää minut kerran yössä ja kysyy onko kaikki kunnossa. Se saa minut aina hymyilemään, ja sen jälkeen nukun paremmin. Hän ei muista puoliakaan niistä kerroista, että hän olisi tehnyt niin."

"Aina kun näen hänet kissamme kanssa, ja kun hän puhuu sille."

"Punastun aina kun tulen suihkusta, jos kumppanini on ottanut lämpimän pyyhkeen suoraan kuivausrummusta ja ojentaa sitä minulle."

"Mieheni tuo minulle kahvia joka aamu, heti kun herään. Se saa oloni niin rakastetuksi. Hän on uskomaton."

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Ällöttävät asiat, joita jokainen tekee parisuhteessa alkuhuuman päätyttyä - voitko samaistua?

Lue myös: Missä asennossa nukutte kumppanisi kanssa? Kertoo seksielämästänne

Lue myös: Itkua, oksennusta ja uskomatonta kemiaa – Naiset kertovat ensimmäisestä yhden yön jutustaan

Uusimmat