Kuva: Shutterstock

Itkua, oksennusta ja uskomatonta kemiaa – Naiset kertovat ensimmäisestä yhden yön jutustaan

12.02.2018 21:15 - Emmi Moilanen

Seksi uuden ihmisen kanssa on jännittävä tilanne, eikä kaikki aina mene odotusten ja suunnitelmien mukaisesti.

Seksi uuden kumppanin kanssa ei aina suju suunnitelmien mukaan. Entistä jännittävämmän tilanteesta voi tehdä se seikka, että molemmat osapuolet tiedostavat kyseessä olevan yhden illan juttu.

Elite Daily kokosi yhteen Reddit-sivuston naiskäyttäjien kokemuksia heidän ensimmäisistä yhden yön jutuistaan. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Yhden illan jutusta säännöllisiin tapaamisiin

”Se oli liian ihanaa. Olin juuri eronnut kolmen vuoden parisuhteesta ja ex-kumppani oli ainoa, jonka kanssa olin ollut intiimisti. Ajattelin, että ihan sama, lähden juhlimaan ensimmäistä kertaa sinkkuna ja elän vähän.

Jonottaessani baariin vähän kuin vahingossa tulin tavanneeksi ihanimman ihmisen maailmassa. Minulla ei ollut hajuakaan mitä tein, mutta tiesin että olisin turvassa hänen kanssaan ja välillämme oli hämmästyttävää kemiaa. Hän oli hieman vanhempi kuin minä ja tiesi tasan tarkkaan mitä tekee. Hän kertoi minulle, että hänen juttunsa on antaa naiselle suuhoitoa.

Päädyimme tapailemaan toisiamme muutaman kerran viikossa joidenkin kuukausien ajan, ennen kuin hänen piti palata kotimaahansa.”

Ensimmäinen seksikerta oli yhden illan juttu

”Ensimmäinen kertani oli yhden illan juttu. Kyseessä oli tuttu tyyppi, jonka kanssa asuin samalla alueella. Hänen ystävänsä oli meille kuskina mutta sen sijaan, että kyseinen kaveri olisi vienyt minut kotiini, menimme tuttuni luokse. Ei mennyt kauaakaan, kunnes ymmärsin, minkä perässä hän oli.

En ollut täysin mukana hommassa mutta ajattelin, että ihan sama ja annoin mennä. Se oli outoa sekä persoonatonta, ja hän lopetti juuri silloin kun aloin nauttia olostani.

Jälkeenpäin törmäsin häneen usein (pieni kaupunki) ja moikkasimme tai vaihdoimme aina muutaman sanan. Kerroin myös hänelle, että kyseessä oli ensimmäinen kertani ja luulen, että hän pelkäsi minun haluavan jotain enemmän.

En halunnut hänen kanssaan mitään uudestaan. Mielestäni oli vain tyhmää olla puhumatta enää toisillemme sen takia, että olimme jo olleet sängyssä keskenämme.”

Itkua ja oksennusta

”Kaikki mikä vain mahdollisesti voi mennä pieleen, myös meni. Se kerta oli koomisen surkea.

Täytin yhdeksäntoista ja olin juuri eronnut. Lähdin baariin, jossa siskoni työskenteli ja join itseni todella humalaan ja lähdin kotiin jonkun 26-vuotiaan kanssa.

Itkin, kun annoin hänelle suuseksiä, pahoittelin, nousin ylös juostakseni kylpyhuoneeseen alastomana ja oksensin kaikkialle. En usko, että puhelinnumero jonka sain, oli oikea.”

Vain yksi kokemus, joka jäi myös viimeiseksi

"Minulla on vain yksi kokemus ja luultavasti se jää myös viimeiseksi. Tapasin miehen, kun olin toipumassa ensimmäisestä vakavasta parisuhteestani, joka päättyi eroon. Yhden illan juttuni oli mukava, viehättävä ja kaikkea sitä, mitä etsin miehestä. En kuitenkaan ollut siinä mielentilassa, että alkaisin parisuhteeseen kenenkään kanssa, joten ajattelin, että miksipäs ei, kun hän kutsui minut luokseen treffien jälkeen.

Seksi oli järkyttävän huonoa ja hän oli itsekäs sängyssä. Koska välillämme ei ollut todellista yhteyttä, oloni oli epämukava, enkä päässyt irti tunteesta. Yön aikana hän vain nylkytti minua, kunnes itse sai orgasmin.

Kaiken kaikkiaan opin läksyni ja sen, että mieluummin harrastan seksiä silloin, kun tunnen jotain henkilöä kohtaan eikä yhden illan jutut ole minua varten.”

Harjoitus tekee mestarin

“Ensimmäinen yhden illan juttuni oli hieman kiusallinen, sillä se oli uutta minulle. En ollut seksuaalisesti kovinkaan kokenut sekä ujostelin kertoa mitä tarvitsin ja halusin. Silti seksi oli ihan hyvää, mitä nyt muutama kommellus sattui.

Kävi kuitenkin ilmi, että harjoitus tekee mestarin, sillä tapasin miehen uudelleen pari vuotta myöhemmin. Seksi oli erinomaista.”

Lue myös: Erikoiset asiat, joita miehet kertovat pitävänsä salaa seksikkäinä - olisitko koskaan arvannut?

Lue myös: Miltä vagina maistuu? Miehet kertovat

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat