Kuva: Shutterstock

Oudoimmat seksivinkit, jotka naistenlehdet ovat antaneet - nyt saa nauraa!

07.03.2018 19:15 - Iiro Myllymäki - Luettu 11 458 kertaa

Naistenlehdissä on muun muassa neuvottu, että esileikin voi hoitaa kaupan hedelmäosastolla.

Seksiin voi pyrkiä saamaan uutta potkua monella tavalla. Naistenlehdissä melko usein esitellään tällaisia tapoja, mutta joskus ne ovat ehkä hieman liian erikoisia. Indy100-sivusto on koonnut eri naistenlehdistä eriskummallisimpia seksivinkkejä.

1. Ripottele hieman pippuria seksikumppanisi nenän alle juuri ennen kuin hän tulee. Aivastaminen voi tuntua samalta kuin orgasmi ja lisätä orgasmin tuomaa hyvän olon tunnetta.

2. Dippaa rintasi syötävään vartalomaaliin, ja käytä niitä maalataksesi seksikumppanisi koko kropan. Sitten nuole se pois.

3. Laita joku piileksimään vaatekaappiin, mutta älä kerro tästä kumppanillesi.

4. Ota kumppanisi mukaan ruokaostoksille. Ottakaa se sensuellina esileikkinä. Voitte pitää hauskaa hyväilemällä ja hellästi puristelemalla hedelmiä ja hengittämällä niiden tuoksuja.

5. Varpaat eivät ole pelkästään söpöjä pikku possuja, vaan myös seksikkäitä pikku villisikoja, jotka odottavat kieltäsi herättämään ne unestaan. Toisin sanoen: leikittele hänen varpaillaan (olettaen että hänen hygieniansa on kunnossa). Se on eroottisempaa miltä se kuulostaa.

6. Ota nänniesi ympärille siirtotatuointeja, joissa on kumppanisi nimi. Anna hänelle pieni maistiainen niistä kumartumalla hänen eteensä paita avonaisena.

7. Syöttäkää toisillenne jäätelöä pimeässä. Se, että ette näe kunnolla tekee siitä sotkuisempaa, mikä tarkoittaa, että saatte enemmän nuoltavaa.

Lue myös: Uusi seksikumppani tiedossa? 8 seksikysymystä, jotka kannattaa kysyä ennen ensimmäistä kertaa

Lähde: Indy100

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Uusimmat