Kuva: Shutterstock

Deittailetko epäluotettavaa tyyppiä? 5 hälytysmerkkiä listattiin

29.03.2018 20:15 - Emmi Moilanen

Jos deittikumppani puhuu paljon mutta siirtyy harvoin sanoista tekoihin, on mahdollista, että hän ei ole luottamuksesi arvoinen.

Deittailu usein tuo mukavasti kihelmöivää jännitystä elämään. Uutta ihmistä tapaillessa ei kuitenkaan voi olla varma siitä, voiko häneen todella luottaa ja mitä hän odottaa suhteeltanne. Jos deittikumppanin käytös aiheuttaa vatsanpohjaasi perhosten sijaan ikävästi kalvavan epäilyksen tunteen, on mahdollista, että hän ei ole luottamuksesi arvoinen. Lue alta Elite Dailyn tekemä listaus seikoista, jotka paljastavat epäluotettavan deittikumppanin.

Hälytysmerkit, joita kannattaa tarkkailla:

1. Huomaat, että hän puhuu paljon kaikenlaista mutta siirtyy harvoin sanoista tekoihin.

2. Hän pitää sinua itsestäänselvyytenä ja olettaa automaattisesti, että olet hänen tukenaan vaikeina hetkinä. Kun odotat vastavuoroisuutta deittikumppani saattaa todeta kylmästi, että hänellä on parempaakin tekemistä.

3. Saat usein kuulla vasta viimeisenä mitä hänelle oikeasti kuuluu ja siitä, mitä hän ajattelee jutustanne.

4. Hän ei käy vakavia keskusteluja kanssasi. Vaikka deittikumppani esimerkiksi viestittelee kanssasi paljon, huomaat, että hän harvoin tulee avautuneeksi sinulle mieltään painavista asioista.

5. Olosi on ahdistunut ja epävarma. Omille tuntemuksilleen on hyvä pysyä rehellisenä ja tällaisessa tilanteessa tulisikin ottaa hetki aikaa itselleen ja pohtia, johtuvatko negatiiviset tuntemukset kumppanin käytöksestä ja siitä, että et todellisuudessa ole varma siitä, mitä välillänne on meneillään.

Lue myös: Mistä tiedät, että ensitreffit menivät pieleen? 10 selvää merkkiä

Lue myös: Kyllästyttääkö kahvilat ja elokuvaillat? 18 uutta ideaa ensimmäisille treffeille

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat