Kuva: Fotolia

Mistä tiedät, että ensitreffit menivät pieleen? 10 selvää merkkiä

24.06.2017 11:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Jos välillänne on liikaa kiusallisia hiljaisuuksia ja jos treffikumppanisi räplää puhelinta seurassasi, ei kannata lähteä toisille treffeille.

Deittailu on riskialtista. Ensitreffit voivat olla todella hauska kokemus, mutta myös täysi painajainen. Popsugar-sivusto on listannut 10 asiaa, joista tietää, että ensitreffit eivät onnistuneet. Jos nämä kohdat ovat toteutuneet ensitreffeillä, kannattaa tarkkaan harkita, haluaako vielä toisille treffeille saman tyypin kanssa.

1. Liikaa kiusallisia hiljaisuuksia

Ensitreffeillä on ymmärrettävää, että jännitys synnyttää joitain hiljaisuuden hetkiä. Jos kiusallisia hiljaisuuksia syntyy koko ajan, kannattaa miettiä, onko teillä sittenkään tarpeeksi yhteisiä keskustelunaiheita.

2. Välillenne syntyy riitaa

Tulenarat aiheet, kuten politiikka ja uskonto, tulisi jättää ensitreffeillä kokonaan käsittelemättä. Jos kuitenkin päädytte riitelemään keskenänne heti ensitreffeillä, riittävää sopusointua tuskin teidän välillenne löytyy tulevaisuudessakaan.

3. Treffikumppanisi räplää puhelinta

On epäkohteliasta kaivaa kännykkä esiin ensitreffeillä treffikumppanin läsnä ollessa. Tällaisesta käytöksestä varmasti tulee toiselle osapuolelle toissijainen olo. Jos kuitenkin odotat tärkeää puhelua tai viestiä ja joudut tämän takia ottamaan kännykän esiin, selitä tilanne auki treffikumppanillesi.

4. Treffikumppani osoittaa haluavansa vain seksiä

Jos treffikumppanisi alkaa puhua seksuaalisesti vihjailevia asioita hyvin nopeasti, on todennäköistä, että hän haluaa sinua vain fyysisesti muttei ole halukas tutustumaan sinuun kunnolla. Tämä ei lupaa hyvää jatkoa ajatellen, ellet itsekin ole valmis pelkkään seksisuhteeseen.

5. Et tunne kemiaa

On välillä hyvin selittämätöntä, miksi joidenkin kanssa klikkaa ja joidenkin kanssa ei. Jos et tunne lainkaan kemiaa sinun ja treffikumppanisi välillä ensitapaamisella, se tuskin roihahtaa liekkeihin myöhemminkään.

6. Toivot treffien vain olevan ohi

Jos mietit treffien aikana haluavasi vain poistua koko tilanteesta, jutussanne ei ole juuri potentiaalia.

7. Tilanne tuntuu enemmän kuulustelulta kuin keskustelulta

Jos toinen tykittää treffeillä kysymyksiä toisensa jälkeen, se voi helposti saada olon ahdistuneeksi. Toki kysymysten esittäminen kertoo kiinnostuneisuudesta treffikumppania kohtaan, mutta liika on liikaa. Kukaan ei halua treffeillä joutua poliisikuulusteluun.

8. Kiinnostus puuttuu

Jos huomaat, ettet millään jaksa kiinnostua treffikumppanisi sanomisista, voit vetää varsin suorat johtopäätökset asiasta. Tällaisessa tapauksessa kannattaa miettiä, onko teillä todella tarpeeksi yhteistä, jotta juttunne voisi toimia. Keskinäinen kiinnostus on deittailussa kaiken a ja o heti alusta lähtien.

9. Treffikumppanisi puhuu eksistään

Ex-kumppaneista puhumisen voi lisätä kiellettyjen aiheiden listaan ensitreffien keskusteluissa. Ensitreffeissä on kyse uuteen ihmiseen tutustumisesta, eikä tällöin ole sopivaa märehtiä aiempia suhteitaan.

10. Treffikumppanisi haluaa päättää treffit nopeasti

Jos treffikumppanisi ilmaisee halukkuutensa poistua tilanteesta hyvin pian, tämä on selvä merkki siitä, ettei hän ole tarpeeksi kiinnostunut sinusta. Tällaisessa tilanteessa toivottavasti tunne on molemminpuolinen, jolloin voitte yhteisellä päätöksellä olla tuhlaamatta sen enempää toistenne aikaa ja voitte siirtyä eteenpäin.

Lue myös: 10 kysymystä, jotka kannattaa kysyä ensitreffeillä

Lue myös: Mies lähti karanneen veneen perään ja toinen vei vieraan naisen balettiin - tässäkö pahimmat treffit?

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat