Kuva: Shutterstock

Voiko rakkaus ensisilmäyksellä johtaa pitkään parisuhteeseen? Naiset paljastavat kokemuksensa

29.03.2018 22:15 - Emmi Moilanen / emmi.moilanen@bauermedia.fi

Ensisilmäyksellä rakastuminen paljastuu joskus vain fyysiseksi himoksi uutta kumppania kohtaan. Myös kymmenien vuosien parisuhde voi saada alkunsa "salamarakkaudesta."

Joskus rakkaus voi syttyä heti ensisilmäyksestä lähtien. Tunteet eivät kuitenkaan aina pysy vahvoina vuosikausia, vaan jo lyhyen ajan sisään osapuolet saattavat huomata, että heidän välillään kipinöi pelkästään fyysinen vetovoima.

Elite Daily kokosi yhteen Reddit-käyttäjien tarinoita siitä, millaista on rakastua heti ensisilmäyksellä. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Rakkaus on kestänyt jo kymmenen vuoden ajan

”Tapasimme yläasteella kymmenen vuotta sitten. Hän oli sarkastinen ja viisas sekä ainoa poika, josta koskaan olin kiinnostunut. Oletin, että hän ei koskaan huomaisi minua mutta kaksi vuotta myöhemmin sain rakkauskirjeen häneltä. Oletin aluksi, että se oli vitsi, kunnes sain paniikkikohtauksen koulutanssiaisissa ja hän oli ainoa, joka huomasi ja auttoi minua. Olemme olleet siitä saakka yhdessä ja nyt itseasiassa häät ovat tulleet puheeksi. Hän on yhä ainoa mies, josta olen kiinnostunut.”

”Kyseessä oli intensiivisin ihastuminen mitä minulla oli koskaan ollut. Olemme nyt naimisissa ja parisuhdetta on kestänyt kymmenen vuotta.”

Himoa ensisilmäyksellä

”Kerran luulin, että rakastuin ensisilmäyksellä. Parin viikon jälkeen havaitsin, että meillä ei ole mitään yhteistä. Selvisi, että olin hurmioitunut himosta, en rakkaudesta.”

”Selvisi, että kyseessä oli vain himo. Oi että… Meillä oli mahtavaa seksiä, asiat kuivuivat kokoon ja jatkoimme molemmat elämäämme.”

Kipinä on yhä tallella, vaikka rakkaus muuttui ystävyydeksi

”Olin 16-vuotias. Se iski täysillä, päästä varpaisiin, kovaa. Olen nyt 35 ja olemme yhä ystäviä. Kun näen miehen, sama kipinä on yhä tallella.”

Rakastuminen ensisilmäyksellä ei takaa ongelmatonta suhdetta

”Onnellisesti naimisissa 28 vuotta ja parisuhteessa olemme olleet kolmenkymmenen vuoden ajan. Liitto ei ole ollut täydellinen, sillä jokaisessa pitkässä parisuhteessa on ylä- ja alamäkiä. Mies on yhä paras tyyppi rinnalleni kokemaan myös ne vaikeat ajat.”

Lue myös: Ihmiset kertovat: Kiusallisin asia, joka tapahtui ensimmäisessä parisuhteessani

Lue myös: Ihmiset kertovat: Salaisuudet, joita emme olisi halunneet kuulla

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat