Kuva: Shutterstock

Naiset kertovat rehellisesti: Syy, minkä takia jätin pitkäaikaisen kumppanini

05.04.2018 19:45 - Emmi Moilanen

Kumppanin kunnianhimottomuus ja halu olla aina oikeassa ovat piirteitä, jotka ovat saaneet parisuhteen ajautumaan karille.

Pitkän parisuhteen aikana rakastavaiset harvoin säästyvät riidoilta ja erimielisyyksiltä. On totta, että kinastelu puhdistaa ilmaa ja tekee välillä suhteelle jopa hyvää. Jos ongelmat kuitenkin ovat toistuvia, huonoon suhteeseen ei tulisi jäädä vain tottumuksesta ja sen vuoksi, että seurustelua on takana jo useita vuosia.

Elite Daily kokosi yhteen Reddit-käyttäjien kertomuksia siitä, minkä takia he ovat halunneet päättää pitkäaikaisen parisuhteensa. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Kumppani halusi aina olla oikeassa

“En kaivannut sinkkuna olemista vaan kyse oli enemmänkin siitä, että en uskonut meidän kykenevän enää olemaan onnellisia yhdessä. Jäi tunne, että mies koko ajan odotti minun sisäistävän olevani väärässä ja minun tulisi antaa periksi erimielisyyksissämme. Se ei kuitenkaan ole oikea keino ongelmien tehokkaaseen työstämiseen.”

Kunnianhimottomuus ja uskottomuus ajoi suhteen karille

“Miehellä ei ollut kunnianhimoa, hän lyttäsi optimistisuuttani jatkuvasti, kertoi ettemme voisi säästää rahaa, joi ja poltti nuoruusvuotensa hukkaan ja käytti jokaisen sentin roskaan, jossa ei ollut mitään järkeä. Hän ei huolehtinut terveydestään, hänellä oli kyseenalainen moraali, ei arvoja ja hän oli hyvin syvällä ”meemi”-kulttuurissa. Viimeinen pisara oli se, kun mies petti minua päihteiden alaisena. Hän käytännössä hankki toisen tyttöystävän. Paljastaisin mitä tein kostoksi, mutta ne olivat aika ikävät hyvästit.”

Kumppani oli tahallaan ärsyttävä

”Olimme seurustelleet poikaystäväni kanssa vähän yli vuoden ja hänen käytöksessään oli useita pikku juttuja, jotka vaivasivat minua. Yritin keskustella hänen kanssaan useita kertoja, mutta mies ei koskaan edes yrittänyt muuttaa käytöstään tai saada mieltäni paremmaksi. Tulin aina vastaan asioissa, mutta hän ei koskaan tehnyt samaa vuokseni. Eräänä aamuna makoilimme sängyllä ja hän oli aika inhottava, valtasi koko sängyn ja yleisesti oli ärsyttävä. Katsoin häntä silmiin ja sanoin, että meidän täytyy pitää tauko. Sen jälkeen pyysin, josko hän voisi lähteä.”

Pettämistä ja henkistä väkivaltaa

”Syitä oli monia. Mies petti minua kolme kertaa, hänen vanhempansa eivät pitäneet minusta sekä hän käytti minuun henkistä väkivaltaa. Hän kertoi minulle asioita kuten ”rakastan sinua mutta en ole rakastunut sinuun.” Mies myös syytti minua jokaisesta parisuhteemme ongelmasta. Eräs kevätpäivä astuin ulos suihkusta ja ymmärsin, että en halua enää seurustella hänen kanssaan. Koska pelkäsin yksin olemista, olin roikkunut suhteessa, joka teki minut todella onnettomaksi (seurustelimme lähes 5 vuotta).”

Kumppani ei vastannut enää tunteisiin

“Olimme yhdessä kolme vuotta ja itseasiassa päätin suhteen juuri äskettäin. Rakastin häntä romanttisessa mielessä mutta mies ei vastannut tunteisiini. Olin avoin ja ilmaisin tunteitani, hän puolestaan oli ennemminkin sulkeutunut. Yritimme saada suhteen toimimaan mutta loppujen lopuksi homma ei vain sujunut ja halusimme eri asioita parisuhteelta. Olen surullinen mutta ihan kunnossa. Odotan innolla seuraavaa lukua elämässäni.”

Lue myös: Ihmiset kertovat epäonnistuneimmat treffitarinansa: "Jätin hänet yksin suihkulähteeseen"

Lue myös: Seksiä ensitreffeillä? Naiset paljastivat, mitä mieltä ovat siitä oikeasti

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat