Kuva: Shutterstock

Ei enää vääränlaista kihlasormusta! Yksi sovellus voi ratkaista sormusahdingon

24.04.2018 21:45 - Henna Koste

Taas yksi asia, jonka voi tehdä virtuaalisesti: sormuksen sovittaminen.

Hääjärjestelyissä vaikein asia saattaa tulla vastaan heti kättelyssä. Sormus aiheuttaa päänvaivaa monessa kosijassa. Läpi elämän kestävän sormuksen valinta saattaa tulla kalliiksi, eikä kukaan halua tehdä väärää valintaa. Kultakeskus kertoo, että sormusstressiä helpottaa uusi Kohinoor-sovellus. 

Sormusta voi sovittaa rennosti kotisohvalla kännykän ja sovelluksen avulla. 

– Myös yllätyskihlojen ostajalle sovelluksesta on apua. Sovelluksella voi ottaa kuvan päiväuniaan nukkuvan rakkaan rengastettavasta sormesta ja koko kädestä. Näin sormuksen mallailu onnistuu mutkattomasti. Ei tarvitse sen enempää pohtia tai kehitellä muita konsteja sormusyllätyksen onnistumiseksi, kuvailee Kultakeskuksen myyntijohtaja Jani Appelberg tiedotteessa.

Ensin siis otetaan kuva sormuskädestä. Tämän jälkeen selataan eri sormusvaihtoehtoja ja mieleistä mallia voi virtuaalisesti sovittaa omaan sormussormeen.

Virtuaalisovituksen jälkeen kuvan voi tallentaa itselleen tai vaikkapa jakaa hyvälle ystävälle toista mielipidettä varten. Kuvaa voi käyttää myös lahjavihjeenä kumppanille tai kysyä suuremman ryhmän mielipidettä sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: 2 X häät eri budjetilla

Lue myös: Tänään tv:ssä: Unelmahäät-morsian julkaisi toisilta treffeillä yhteiskuvan - siitä syttyi myrsky

Kilpailut

Uusimmat