Kuva: TV5

Tänään tv:ssä: Unelmahäät-morsian julkaisi toisilta treffeillä yhteiskuvan - siitä syttyi myrsky

19.03.2018 07:15 - Henna Koste

Unelmahäät-parin taival alkoi harvinaisen hitaasti.

Näyttävän paluun tehnyt hääohjelma on kohauttanut jo monia muutaman viikon aikana. Satuhäät-ohjelman tuttu formaatti sai nimekseen Unelmahäät uuden kanavan myötä. 

Tämän illan jaksossa juhlitaan 27-vuotiaiden Mona Wahlbergin ja Richard Anderssonin häitä. Hulppeat juhlat on järjestettiin Haikon kartanossa viidentoista juhlavieraan voimin. 

Sulhanen toteaa, että hänen elämänsä alkoi vasta, kun hän tapasi Monan.

- Se lähti käyntiin vähän hitaasti, mutta varmasti, Richard kertoo.

Netissä tavanneen parin suhde alkoi tosiaankin verkkaisesti. Richard totesi, ettei hän uskalla välttämättä tavata Monaa ollenkaan. Morsiamen mukaan hän ei ollut uskaltanut mennä edes kaupassa naismyyjän kassalle.

- Kai se oli vaan kehittänyt sellaisen pelon naisia kohtaan, että hän ei niille kelpaa ja ne ei hänestä tykkää, Mona pohtii.

Richard miettii sen johtuneen ehkä kouluaikojen kiusaamisesta. Pitkän nettikirjoittelun jälkeen pariskunta tapasi. Mona julkaisi toisien treffien jälkeen yhteiskuvan kysymättä miehen lupaa.

- Siitä nousi hulabaloo hänen kavereidensa keskuudessa, toteaa Mona.

- Siellä on vähän sellainen juttu, että heillä ei ole naisia, eikä he heitä otakaan. Sellainen vähän erikoinen meininki, joka nörttiporukoissa on. Alkoi alfahuutelu. Riku säikähti kohtuullisen paljon, morsian muistelee.

Mies poisti kuvan. Suhde lähti jälleen vaikeutumaan. Pari ei nähnyt koko kesänä. 

Unelmahäät

TV5

21.00

Lue myös: Unelmahäät tv:ssä: sulhanen kävelee pois kesken häävalssin - "Ei kiinnosta v***uakaan!"

Kilpailut

Uusimmat