Kuva: Shutterstock

Ihmiset kertovat: Tilanne, jossa kumppanin uusavuttomuus yllätti täysin

13.05.2018 17:15 - Emmi Moilanen

OIemattomat siivoustaidot ja ongelmat rahan hallinnassa tuntuvat aiheuttavan päänvaivaa rakastavaisten välille.

Varsinkin seurustelun alkuvaiheessa kumppanin erikoiset tavat tai puutteet esimerkiksi siivoustaidoissa saattavat yllättää. Insider kokosi yhteen Reddit-käyttäjien kokemuksia hetkistä, jolloin oman rakkaan uusavuttomuus on yllättänyt heidät täysin. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Siivoaminen tuotti haasteita

“Siivoaminen. Tyypillä ei ollut aavistustakaan siitä, mistä pöly tulee. Hän ajatteli, että se asunnon osa jota hän ei käytä, ei myöskään kerää pölyä lainkaan, eikä sitä tarvitse siivota.”

“Hän ei tiennyt, kuinka luutaa käytetään. Ei laiskuuttaan, mutta kumppani ei ollut käsitellyt harjaa koskaan, eikä hänellä ollut lakaisevaa liikettä lihasmuistissaan. Minulla oli vaikeuksia pidätellä naurua, kun aikuinen ihminen käsitteli luutaa kuin taapero.”

Raha-asiat ja säästämisen vaikeus

“Rahan hallinta. Jos tilillä oli vaikkapa viisisataa, nainen oli taipuvainen ajattelemaan, että hän voi tuhlailla koko rahan edestä. Myöhemmin hän on tosin oppinut arvostamaan säästämistä.”

Olematon suuhygienia

“Hammashygienia. Hän lähes jätti minut, kun huomautin, että ei ole normaalia, jos hampaissa alkaa olla ruskeaa. Aluksi en edes huomannut värjäytymiä, sillä ruskea oli valkoisen, ruuasta aiheutuneiden jäämien peitossa. Lopulta sain hänet ymmärtämään, että olin vain huolissani hänen terveydestään ja nyt hän onkin käyttänyt suuren summan rahaa hammashoitoon.”

Puutteelliset taidot keittiössä

“Deittailin tyttöä, joka soitti minulle eräs ilta kysyäkseen, onko turvallista laittaa muovia uuniin. Vastasin kieltävästi ja tyttö naurahti hermostuneena, että saatoin juuri pelastaa hänen asuntonsa tulipalolta.”

”Entinen tyttöystäväni (paino sanalla entinen) melkein sytytti keittiöni tuleen, koska ei tiennyt, että makaronin keittämiseen tarvitaan myös vettä. Hän kirjaimellisesti laittoi kuivat makaronit kattilaan ja laittoi kattilan hellalle. Onneksi huomaisin mitä oli meneillään ja pelastin tilanteen, ennen kuin hän ehti aiheuttaa sen suurempaa vahinkoa. Hajun haihtumisessa tosin kesti lähes viikko.”

Lue myös: Parisuhdeterapeutit paljastavat: 6 yleisintä ongelmaa, jotka rikkovat rakkauden

Lue myös: Kannattaako hänestä pitää kiinni? Ominaisuudet, jotka paljastavat hyvän tyypin

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat