Kuva: Shutterstock

Oksennusta ympäri sänkyä ja vaimon lateksiallergia - Kauheimmat hääyömuistot koottiin yhteen

14.05.2018 19:15 - Emmi Moilanen

Kaikki ei aina suju suunnitelmien mukaan. Esimerkiksi luteet, allergia ja vaativat vanhemmat ovat aiheuttaneet yllättäviä muutoksia rakastavaisten ensimmäiseen yhteiseen yöhön avioparina.

Rakastavaiset lataavat usein hääyöhönsä paljon odotuksia ja toiveissa onkin romantiikan täyteinen ilta sekä yö. Aina kaikki ei kuitenkaan suju suunnitelmien mukaan ja ensimmäisestä yöstä avioparina saattaakin tulla ikimuistoinen toisella tapaa, mitä rakastavaiset alunperin ajattelivat.

Insider kokosi yhteen Reddit-käyttäjien muistoja tilanteista, jolloin hääyö meni totaalisesti pieleen. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Vaativa äiti keskeytti puuhat

“Kauheaa. Kun saavuimme hotellille, kannoin vaimoni kynnyksen yli ja ryhdyimme puuhiin viimeistelemään valamme. Muutamaa hetkeä myöhemmin ovelta kuului koputus ja tulija oli äitini. Hänen mielestään meidän olisi pitänyt lähteä seurustelemaan vielä perheen kanssa. Emme olleet samaa mieltä.”

“Rakastan sinua ehkä enemmän vain hyvänä ystävänä”

“Hääyö oli kamala. Kumpikaan meistä ei ollut aikaisemmin harrastanut seksiä, eikä meillä ollut asiasta realistisia odotuksia. Seuraavan aamuna mies kertoi minulle, että seksi ei ollut hyvää ja hänestä tuntuu, että rakastaa minua ehkä enemmän ”hyvänä ystävänä.” Kuherruskuukausi oli ohi. Uskonnollisen kasvatuksen takia kestimme kuitenkin 17 vuotta ennen kuin minun oli vain päästävä pois suhteesta.”

Häämatkaan sisältyi myös visiitti päivystyksessä

“No, meille selvisi vaimoni lievä lateksiallergia. En vitsaile. Kukaan ei ollut myöskään kertonut hänelle, että seksin jälkeen tulisi käydä pissalla. Päädyimme häämatkalla päivystykseen munuaistulehduksen takia. Tätä lukuun ottamatta, kaikki oli mahtavaa.”

Peruuntuneet suunnitelmat ja hotellihuoneesta löytyi luteita

“Hääyö oli aika kamala. Olimme saaneet vain paria päivää aikaisemmin tietää vaimoni olevan raskaana, jouduimme etsimään uuden hääpaikan ja tiedottamaan uudesta sijainnista kaikille vieraille, sillä alkuperäiset suunnitelmat peruuntuivat viime tipassa, vaimoni vanhemmat suuttuivat jostakin ja päättivät, etteivät tule juhliin. Kaiken lisäksi löysimme luteita hotellihuoneestamme. Älkää käsittäkö väärin, meillä oli päivän aikana myös todella hauskaa, mutta saimme kestää lyhyen ajan sisällä paljon vastoinkäymisiä. Plus nyt meillä on todella mahtava kaksivuotias!"

Mies lähti töihin kesken hääyön

“Oli kamala! Vanhempani varasivat hotellihuoneen eivätkä suostuneet yöpymään minun ja mieheni luona. He laittoivat minut myös vahtimaan 11 vuotiasta veljeäni, jotta he saisivat kahdenkeskistä aikaa minun hääyönäni. Aviomieheni piti lähteä töihin keskellä yötä, sillä hän oli juuri aloittanut uudessa työpaikassa, eikä saanut vapaapäivää.”

Oksennusta ympäri sänkyä

“Kun meidän täytyi illalla lopulta poistua hääjuhlapaikaltamme, veimme bileet kotiimme. Mukanamme oli yli kymmenen viinapulloa, joten jatkoimme juhlimista. Jossain vaiheessa sammuin ja ystäväni kantoivat minut sänkyyn. Hieman sen jälkeen oksensin ympäri petiä. Vaimoni otti lakanat pois, toi minulle ämpärin ja vietti loppuyön pitäen huolta minusta.”

Lue myös: Milloin avioliitto on onnellisimmillaan? Tuore tutkimus selvitti

Lue myös: Miehet kertovat: Salaisuudet, jotka tekevät avioliitosta onnellisen

Lue myös: Pitäisikö polttarivieraiden päästä häihin? Morsian vastaa, miksi ei

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat