Kuva: Fotolia

Pitäisikö polttarivieraiden päästä häihin? Morsian vastaa, miksi ei

30.10.2017 17:45 - Katariina Auvinen

Yhteisöpalstoilla on käyty kiivasta keskustelua häiden sekä polttareiden vieraslistoista.

Yhteisöpalvelu Mumsnetissä on käyty kiivasta keskustelua siitä, pitäisikö kaikki polttarivieraat kutsua myös häihin. Monet ovat sitä mieltä, että totta kai. Eräs vieras kertoi käyttäneensä huimia summia, jotta morsiamen polttaripäivä onnistuisi, mutta hän ei saanut kutsua häihin. Toiset muistuttavat, että yleensä polttareihin kutsutaan muutenkin hyviä ystäviä. 

The Sun-julkaisu uutisoi Samantha Brickistä, 46, jonka polttarit maksoivat hänelle ystävyyssuhteen. Brick kertoo, että hänen mielestään polttareihin kutsutut ihmiset, eivät saisi pitää itsestäänselvyytenä pääsylippua häihin. 

- Jos ollaan rehellisiä, polttareissani oli ystäviäni, mutta jotkut heistä eivät todellakaan antaneet parastaan. Omissa polttareissani piti olla kuusi ystävääni, mutta sen sijaan meitä istui ravintolassa vain viisi. Yksi ei nimittäin vaivautunut paikalle, Brick kertoo. 

Brick kertoo julkaisulle, että kyseinen henkilö lähetti hänelle viestejä, joiden mukaan hän olisi matkalla juhlapaikalle. Nainen ei kuitenkaan ilmaantunut koko iltana. 

- Onko siis ihme, että hänen kutsunsa hukkui häihimme? Vaikka tapauksesta on jo 15 vuotta, vereni kiehuu silti, kun muistan miten itsekäs tämä nainen oli, Brick kertoo. 

Brick kertoo, että häntä ei pitäisi käsittää väärin. Hän on itsekin ollut morsiusneitona ja järjestelmässä polttareita. Hän kertoo tietävänsä, kuinka rankkaa työtä polttareiden järjestäminen on. Mutta sen sijaan, hän ei ymmärrä, miksi itsekkäästi käyttäytyvät ihmiset pitäisi kutsua häihin. 

Etiketti-asiantuntija, Jo Bryantin mukaan poikkeuksia voidaan tehdä jokaisessa tapauksessa, mutta polttarivieraat kannattaisi valita tarkasti. 

Bryantin mukaan morsian voi kuitenkin kutsua ison joukon ystäviään polttareihin, jos hän on tehnyt selväksi, että kaikki ystävät eivät mahdu pieniin ja intiimeihin häihin. 

Lue myös: Baarilla mahtava vastaus ylikontrolloivalle poikaystävälle - "Emme ole ammattimaisia pervertikkoja"

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat