Kuva: Shutterstock

Onko teidät tarkoitettu yhteen? Seikat, joista tiedät

22.05.2018 11:45 - Reija Saarinen

Pienet asiat kertovat suhteesta paljon.

Onko meidät todella tarkoitettu yhteen? Se on ajatus, joka varmasti käy jokaisen parisuhteessa olevan mielessä joskus.

Mutta mistä sen sitten tietää? On olemassa muutamia sellaisia seikkoja, joista voi hyvinkin päätellä sen, onko suhteella tulevaisuutta.

Miten on, toteutuvatko nämä omassa suhteessasi?

1. Sinusta tuntuu hänen kanssaan vain yksinkertaisesti erilaiselta, kuin kenenkään muun kanssa. Sinusta tuntuu, että suhteessanne vallitsee täydellinen tasapaino ja kaikki soljuu eteenpäin kuin itsestään.

2. Sinusta tuntuu, että kumppanisi saa sinun parhaat puolet esiin. Olet aito ja välittävä persoona, joka ajattelee myös muita kuin itseään.

3. Olette nähneet toisenne pahimmillanne ja siitä huolimatta haluatte edelleen olla yhdessä. Teidän ei koskaan tarvitse esittää mitään, sillä tiedätte, että toinen on siinä.

4. Perheesi ja ystäväsi pitävät hänestä. Heidän mielestänne olette täydellinen pari ja he todellakin toivovat teille pelkkää hyvää.

5. Hän on rinnallasi myös silloin, kun edessä on vaikeita aikoja. Häneen voit luottaa tilanteessa kuin tilanteessa, eikä sinun tarvitse pelätä, että hän lähtisi pois pahimmalla mahdollisella hetkellä.

6. Hänen kanssaan tunnet olevasi kotona, missä ikinä olettekin. Hänen seurassaan tunnet olosi turvalliseksi ja rennoksi.

7. Et osaa kuvitella elämää ilman häntä. Kuvittelet mielessäsi teille yhteisen tulevaisuuden, etkä osaa edes kuvitella, ettei niin kävisi.

Lue myös: 10 totuutta, jotka toteutuvat onnellisessa parisuhteessa – kuulostavatko tutuilta?

Lue myös: Asiat, jotka yhdistävät kaikkia onnellisia pariskuntia - kuuluvatko omaan liittoosi?

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat