Kuva: Shutterstock

Asiat, jotka yhdistävät kaikkia onnellisia pariskuntia - kuuluvatko omaan liittoosi?

19.05.2018 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Onnelinen suhde koostuu monista pienistä seikoista.

On olemassa muutamia sellaisia asioita, jotka yhdistävät onnellisia pariskuntia. Heille on muun muassa luontaista tukea toisiaan kaikissa tilanteissa. Tämän lisäksi he ovat aidosti kiinnostuneita toistensa elämästä ja ajatuksista.

Mutta mitä muita yhdistäviä piirteitä on? Alta näet listauksen ja voit katsoa, pätevätkö omaan suhteeseesi.

1. Onnellisessa parisuhteessa elävät tukevat toisiaan kaikessa. He auttavat toisiaan saavuttamaan haaveitaan ja unelmiaan, eivätkä seiso niiden tiellä.

2. Kun suhteessa on kaikki hyvin, ei riidoissa mennä nukkumaan, vaan erimielisyydet sovitaan nopeasti ja rakentavasti keskustellen.

3. Onnellisessa suhteessa elävät eivät mökötä, vaan kertovat rehellisesti mikä milloinkin painaa. Asiat voi korjata, mutta ei ilman keskustelua. Siksi onkin tärkeää, että suunsa saa auki vaikeidenkin asioiden edessä.

4. Hyvässä suhteessa osapuolet ovat aidosti kiinnostuneita toisistaan. He kyselevät toistensa kuulumisia ja oikeasti myös kuuntelevat.

5. Onnellisessa suhteessa panostetaan yhteiseen aikaan. Treffi-illoille raivataan tilaa ja kipinää pidetään yllä.

6. Onnellisessa parisuhteessa olevilla on myös omia ystäviä. Kaikkea aikaa ei tarvitse tai saa viettää yhdessä, vaan on hyvä, että molemmilla on myös se oma elämä.

7. Onnelliset pariskunnat eivät vertaile itseään muihin pariskuntiin, vaan rakentavat elämänsä juuri sellaiseksi kuin he itse haluavat.

8. Onnellisessa suhteessa elävät tekevät töitä suhteensa eteen. He ovat valmiita panostamaan, eivätkä pidä toisiaan itsestäänselvyytenä.

Lue myös: Miehet kertovat: Yksinkertaiset hetket parisuhteessa, joissa tunnen onnellisuutta

Lue myös: Yllättävä tutkimustulos: Naisten onnellisuus perinnöllistä

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat