Kuva: Shutterstock

Kesän parhaimmat treffi-ideat koottiin yhteen – 4 vinkkiä säälle kuin säälle

15.06.2018 20:15 - Emmi Moilanen

Sateisella säällä rantapäivän voi järjestää myös sisätiloissa.

Kesän deiteillä on sään salliessa mukava mennä ulos nauttimaan lämmöstä. Kesäsää voi kuitenkin yllättää ja myös sateet kuuluvat silloin tällöin asiaan. Katso alta Elite Dailyn kokoama listaus treffi-ideoista, jotka voit toteuttaa niin helteellä kuin huonommallakin ilmalla.

Kokeilkaa näitä:

1. Katsokaa uudelleen ne piirretyt tai komediasarjat, joista piditte lapsena. Tällä keinolla myös tutustutte taas hieman lisää toistenne menneisyyteen.

2. Pitäkää rantapäivä sisällä. Olipa ulkona sitten sateista tai liian kuuma kotoa poistumiseen, järjestäkää mahdollisimman samanlainen piknik sisällä. Pukeutukaa uima-asuihin, levittäkää rantapyyhkeenne esimerkiksi olohuoneen lattialle ja laittakaa kesäinen soittolista soimaan taustalle.

3. Lähtekää kiertämään museoita ja keksikää mielikuvituksellisia taustatarinoita näkemillenne maalauksille ja taideteoksille. Museotreffit sopivat säähän kuin säähän, sillä pääsette ilmastoituun sisätilaan pakoon hellettä tai suojaan myös rankkasateelta.

4. Kokeilkaa parijoogahaastetta. Esimerkiksi YouTubesta löytyy runsaasti ohjeita haasteeseen, jossa on tarkoituksena kokeilla mahdollisimman erilaisia ja aina vain haastavampia joogaliikkeitä. Myös tämä treffiaktiviteetti onnistuu niin sisä- kuin ulkotiloissakin.

Lue myös: 6 helppoa ja nopeaa välipalavaihtoehtoa treenaajalle – ota ideat talteen

Lue myös: Onko parisuhteessa tärkeämpää luottamus vai rakkaus? Asiantuntijat kertovat

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat