Kuva: Shutterstock

Epäilyttääkö parisuhteen tulevaisuus? 5 kysymystä paljastaa, että ero saattaa olla parempi vaihtoehto

19.06.2018 14:15 - Emmi Moilanen

Eräs suurimmista hälytysmerkeistä on se, että suhteessanne menneisyyden haamut toistavat itseään, ettekä tunnu pääsevän niistä yli millään.

Parisuhteen aikana rakastavaiset kohtaavat yhdessä niin hyviä kuin huonoja aikojakin. Jos sinusta kuitenkin alkaa tuntua, että yhdessä koettuja vastoinkäymisiä on enemmän kuin rakkautta tai tunteet ovat muusta syystä alkaneet hiipua, on mahdollista, että et ole vielä löytänyt sitä oikeaa sielunkumppaniasi.

Katso alta Your Tango -sivuston laatima lista kysymyksistä, joita tulisi pohtia silloin, kun parisuhteen tulevaisuus syystä tai toisesta epäilyttää. Mitä enemmän kyllä-vastauksia saat, sitä todennäköisempää on, ettei suhdettanne ole luotu kestämään.

Kysy itseltäsi nämä:

1. Ajatteletko jatkuvasti myös muita kiinnostavia tyyppejä kuin vain omaa kumppaniasi?

2. Antaako kumppanisi jatkuvasti sinulle epäselviä signaaleja, jolloin hän vaikuttaa olevan vuorotellen sitoutunut suhteeseenne ja vuorotellen ei puolestaan tiedä mitä haluaa?

3. Tuntuuko sinusta, että teillä ei ole juuri enää annettavaa toisillenne ja ette esimerkiksi puhu yhteisistä tulevaisuuden suunnitelmista samaan sävyyn kuin aikaisemmin?

4. Toistaako historia teidän kohdallanne jatkuvasti itseään, ettekä tunnu pääsevän samoista riidan aiheista ja erimielisyyksistä millään yli?

5. Pelottaako sinua ajatus siitä, että kumppanisi jäisi elämäsi viimeisimmäksi rakkaudeksi?

Lue myös: Missä vaiheessa avioliittoa petetään todennäköisimmin? Naisilla ja miehillä ero

Lue myös: Sinkkuelämän parhaat puolet listattiin yhteen – muista nämä, jos yksinäisyys alkaa vaivaamaan

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat