Kuva: Shutterstock

Nyt on aika nauttia! Masturbointi on kuihtuneen seksielämän pelastus

26.06.2018 15:45 - Senja Rapila

Kun tiedät kuinka saat itsesi tulemaan kunnolla, ei siinä vaiheessa kannata enää tyytyä vähempään.

Ennen kuin voit olla hyvä seksikumppani toiselle, pitää sinun opetella olemaan sitä ensin itsellesi. Masturbointi onkin oiva tapa oppia tuntemaan oma vartalonsa ja se, mistä pitää seksissä.

Masturbointi tekeesinusta itsevarmemman, joka puolestaan auttaa sinua olemaan huomattavasti parempi vällyjen välissä. Jos siis seksielämänne on kuihtunut olemattomiin parisuhteessa, ehkä on aika kokeilla omia leikkejä. Ammattilainen on listannut Pop Sugar -sivustolle syyt, miksi masturbointi auttaa parantamaan seksielämäänne.

Voit lukea Pop Sugar -sivuston vinkit alapuolelta.

Pystyt kertoa kumppanillesi mistä pidät

Jos tiedät itse mistä pidät seksuaalisesti, voit kertoa siitä kumppanillesi helpommin ja neuvoa tätä tarvittaessa. Masturboiminen tekee kommunikoinnista helpompaa, kun tiedät mistä pidät. Vinkit auttavat kumppaniasi tyydyttämään sinut kunnolla.

Tunnet orgasmisi

Sen lisäksi että opit tuntemaan sen, millaisessa mielentilassa ja millaisella tekniikalla saat helpoiten orgasmin, alat ymmärtää omia orgasmejasi paremmin.

Kun ymmärrät orgasmejasi paremmin, kasvattaa se mahdollisuuttasi saada sellainen. Tiedät jatkossa kuinka pitkään suunnilleen sinulla menee orgasmin saavuttamisessa, missä vaiheessa paikat puutuvat liiikaa ja niin edelleen.

Tiedät kenen kanssa sovit yhteen

Jos jaat kumppanillesi vinkkejä siitä kuinka saada sinut tulemaan, eikä kumppanisi saa annettua sinulle orgasmia silti, ehkä ette olekaan yhteensopivia.

Kun tiedät kuinka saat itsesi tulemaan kunnolla, ei siinä vaiheessa kannata enää tyytyä vähempään. Vaikka tämänhetkinen kumppanisi ei pysty antamaan sinulle sellaista varpaiden kihelmöintiä mitä haluaisit, ehkä joku muu voi.

Tiedät kuinka saat itsellesi orgasmin

Kun tiedät että saat itsellesi aina orgasmin, et tarvitse siihen enää ketään toista. Orgasmin saaminen seksin yhteydessä ei välttämättä tunnu sinusta enää niin pakonomaiselta, joka puolestaan rentouttaa sinua. Kun olet rentoutunut, saat paljon todennäköisemmin odotetun orgasmin.

Tunnet itsesi voimaantuneeksi

Itsetyydytys tekee useiden olon hyvin seksikkääksi. Monet tuntevat olonsa itsenäisemmiksi, joka voi olla voimaannuttava kokemus, jos on parisuhteessa. Silloin jos tunnet, että et ole riippuvainen kenestäkään varsinkaan orgasmien tiimoilta, parantaa se suhdettanne pitkäaikaisesti.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Pariskuntien yleisimmät seksiongelmat listattiin - kuulostaako tutulta?

Lue myös: Moni unohtaa liukuvoiteen tärkeyden seksiä harrastaessa - faktat, jotka jokaisen pitäisi tietää

Lue myös: Miksi seksielämän ongelmista kannattaa keskustella myös ystävien kanssa? 4 hyvää syytä

Kilpailut

Uusimmat