Kuva: Shutterstock

Pariskuntien yleisimmät seksiongelmat listattiin - kuulostaako tutulta?

21.06.2018 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Esimerkiksi erilaiset halut ovat usein parisuhteessa ongelmallisia.

Seksi on olennainen osa parisuhdetta. Suhteen edetessä se kuitenkin muuttuu. Alun hurja huuma laantuu ja seksistä tulee arkisempaa.

Mutta mitkä sitten ovat niitä yleisimpiä ongelmia, joita pariskuntien seksielämässä on?

Erilaiset seksihalut

Aina seksihalut eivät suhteessa kohtaa. Toinen saattaa haluta huomattavasti enemmän kuin toinen, ja tämä aiheuttaa kitkaa suhteelle. Asiasta kannattaa kuitenkin puhua, jotta jonkinlainen kompromissi saadaan tehtyä.

Kommunikaation puute

Kun asioista ei puhu, eivät ne myöskään parane itsestään. Jos kumppanilleen ei kerro, mitä sängyssä haluaa, ei kumppani sitä myöskään tiedä. Onkin tärkeää, että seksistä pystytään puhumaan avoimesti.

Esileikin puute

Esileikki on oikeasti todella tärkeää. Siksi sitä ei missään nimessä saa aliarvioida. Jos esileikkiä ei ole, jää seksikin helposti laimeaksi.

Tylsyys

Etenkin pitkässä suhteessa asioilla on yleensä tapana rutinoitua. Myös seksille käy usein niin. Silloin pitäisi pyrkiä murtamaan vanhoja tapoja ja kokeilla jotain uutta ja jännittävää.

Seksittömyys

Ikävä kyllä arki saattaa tuoda eteen myös tilanteen, jossa seksille ei ole aikaa ollenkaan. Näin ei kuitenkaan pitäisi olla. Aina olisi syytä etsiä aikaa seksille, sillä muuten suhde helposti kärsii.

Orgasmin puute

Jos orgasmin saaminen on vaikeaa, saattaa seksistä mennä lopulta viimeinenkin mielenkiinto. Siksi omaan nautintoon kannattaa panostaa ja etsiä ratkaisua siihen, mikä takaa itselle sen ison o:n.

Lue myös: Milloin kannattaa harrastaa ensimmäisen kerran seksiä uuden kumppanin kanssa? Asiantuntija kertoo

Lue myös: Eikö seksi houkuta? 7 yleistä syytä, jotka voivat viedä halut kokonaan

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat