Kuva: Shutterstock

"Mikä on seksikkäintä kumppanissani?" Naiset paljastavat

11.08.2018 18:15 - Emmi Moilanen

Fyysisten ominaisuuksien lisäksi esimerkiksi älykkyyttä pidetään seksikkäänä piirteenä.

Jokainen meistä etsii seurustelukumppanistaan hieman eri asioita. Toiseen vetoaa timmit käsivarret, kun taas toinen pitää kiltteyttä ja älykkyyttä äärimmäisen puoleensa vetävinä luonteenpiirteinä.

Elite Daily -sivusto kysyikin naisilta, mitä piirrettä he pitävät seksikkäimpänä omassa kumppanissaan. Voit lukea suomennetut vastaukset alta.

Kumppanin seksikkäin piirre:

“Rakastan kumppanini hymykuoppia. Ne ovat niin söpöt ja piristävät minua, kun hän nauraa. Ne levittävät iloa myös muille ihmisille ja se on niin seksikästä minusta! Niiden on parasta olla periytyvät, koska haluan pienille lapsosilleni samanlaiset!”

“Seksikkäintä poikaystävässäni on hänen kätensä. Kädet kertovat tarinaa siitä, millaista työtä niillä on tehty elämän aikana. Ne ovat myös kehon osa, jolla lohdutetaan, huolehditaan, pidetään sylissä ja suojellaan.”

“Seksikkäin fyysinen ominaisuus kumppanissani on hänen käsivartensa. Mutta vielä enemmän pidän siitä, millä tavalla hän katsoo minua ollessamme kahden kesken. Tiedän, ettei kukaan muu saa samanlaista katsetta.”

”Viehätyn hänen rintakehästään ja käsivarsistaan. Hän on lihaksikas, mutta ei liian treenattu vaan juuri täydellinen. Eniten minua viehättää hänen kunnianhimonsa, älykkyytensä ja ystävällinen luonne. Rintakehä, käsivarret ja kasvot kuitenkin auttavat asiaa.”

”Sanoisin, että hänen hymynsä ja takapuolensa. Jos minun täytyisi valita kaksi fyysistä asiaa, nuo olisivat ne.”

”Pidän todella paljon timmeistä käsivarsista. Mies ei ole kovin lihaksikas tai mitään, vain tyypillisen urheilullinen.”

Lue myös: Trendikkäin paitamalli on suloinen mutta seksikäs - katso

Lue myös: Miehet kertovat: Vaatekappale, joka näyttää seksikkäältä jokaisen naisen päällä

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat