Kuva: Shutterstock

Mikä saa kiinnostuksen hiipumaan? Miehet paljastavat

15.08.2018 15:15 - Emmi Moilanen

Esimerkiksi epäkunnioittava asenne muita kohtaan ja kunnianhimon puute ovat piirteitä, jotka saavat kiinnostuksen laskemaan nopeasti.

Joskus voi olla vaikea nimetä yhtä tiettyä piirrettä, mikä on saanut ihastumaan omaan deittikumppaniin tai puolisoon. Joskus deittailijalle voi olla jopa selkeämpää se, millaisista piirteistä hän ei viehäty lainkaan.

Your Tango -sivusto kokosi miesten mielipiteitä siitä, mitkä tekijät saavat ihastumisen ja kiinnostuksen tunteet kuihtumaan nopeasti.

Mikä saa ihastuksen sammumaan?

“Ilkeily ihmisille. Erityisesti sellaisille, jotka ovat palveluammatissa.”

“Olin todella ihastunut tyttöön, joka oli samalla kurssilla kanssani. Lopulta meistä tuli ”ystäviä” ja tajusin, että hän haisi aina homeelta.”

”Hölmöys, tylsyys, epähygieenisyys. Liiallinen uskonnollisuus. Ääripäissä olevat poliittiset mieliptieet.”

”Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että huono taito käsitellä raha-asioita.”

”Valehtelu ja liioittelu vaikuttaakseen mielenkiintoisemmalta tai kerätäkseen sympatiaa. Molemmat piirteet ajavat minut hulluksi.”

”Kunnianhimon puute.”

”Tupakointi.”

”Minkäänlaiset sosiaaliset pelit ja manipulointi saa kiinnostukseni heti sammumaan.”

”Epäkunnioittava asenne asiakaspalvelijoita kohtaan saa juttumme loppumaan heti. Asiakaspalvelijoilla on muutenkin jo tarpeeksi stressiä. Jos kohtelet heitä huonosti, olet yhtä kuin kuollut minulle.”

”Osaan kokata, pyykätä ja huolehtia muutenkin taloudenhoidosta. Mikään näistä ei ole pelkästään naisten työ, vaan jokaisen aikuisen tulisi hallita nämä. Haluan pitää kyllä huolta vaimostani, mutta en halua katsoa perään sen takia, että hän olisi uusavuton. Jotta juttumme etenee pidemmälle, kumppanin tulee olla myös itsenäinen. Minulla on kaksi lasta vaimoni kanssa ja jos jotain tapahtuisi minulle, tiedän, että hän pärjäisi varmasti ilman minuakin.”

”Hippimäisyys vai mitä lie se on… Vapaa-sieluisuus?”

”Vahvat mielipiteet ilman, että oikeasti tietää asiasta jotakin.”

”Rumat ja miehekkäät kädet.”

”Hölmöys ja tyhmän esittäminen. Mikään ei ole epäviehättävämpää kuin fiksu tyttö, joka haluaa saada itsensä näyttämään bimbolta. Valitettavavasti tiedän muutamia tällaisia tapauksia. En ymmärrä miksi jotkut tytöt tekevät tätä, onko oikeasti olemassa miehiä, jotka pitävät tyhmyyttä viehättävänä?”

Lue myös: Onko parisuhteessa tärkeämpää luottamus vai rakkaus? Asiantuntijat kertovat

Lue myös: Onko ihastus vain yksipuolista? 9 merkkiä paljastaa

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat