Kuva: Shutterstock

Ihmiset muistelevat: Huonoin tekosyy, jonka varjolla tulin petetyksi

15.08.2018 23:15 - Emmi Moilanen

Pettämisen syynä on ollut esimerkiksi halu auttaa surevaa ystävää hädässä.

Parisuhde voi päättyä pettämisen takia eroon, sillä luottamusta on vaikea rakentaa uudelleen syrjähypyn jäljiltä. Insider kokosi yhteen Reddit-käyttäjien kertomuksia siitä, millä erikoisten tekosyiden varjolla he ovat tulleet petetyiksi. Suomensimme parhaimmat kertoukset alle.

Rakkauden tunne kumppania kohtaan oli hallitsematon

“Mies sanoin olevansa niin rakastunut minuun, että hallitsematon tunne pakotti hänet pettämään. Tällöin hän sai myös ylitsevuotavan rakkauden tunteen minua kohtaan takaisin hallintaan.”

Pettäminen tapahtui humalassa

”Nainen kertoi minulle olleensa humalassa. Syy oli myös se, että petikumppani oli tunnettu jääkiekkoilija, jota hän ei koskaan tulisi enää näkemään uudelleen.”

Mies halusi auttaa ystävää hädässä

“Mies kertoi, että nainen, jonka kanssa petti, oli juuri kokenut pahan eron. Mies kuulemma tiesi auttavansa naista unohtamaan poikki menneen suhteensa. Hän halusi vain tehdä naisen olon paremmaksi ja yritti olla hyvä ystävä.”

Kiusaus kävi liian suureksi

“Mies kertoi minulle, että halusi aluksi deittailla tätä toista naista. Pian mies kuitenkin oli kuullut minun olevan sinkkuna ja lähti perääni. Toinen nainen ei ollut kuulemma enää vaikuttanut kiinnostuneelta miehestäni, mutta muutama kuukausi parisuhteemme aloittamisen jälkeen nainen kertoi miehelleni olevansa rakastunut. Mies ei voinut vastustaa kiusausta.”

”Nuorena tarvitsee yhden illan juttuja”

“Sain selville, että eksäni lähetteli kuvia useiden muiden naisten kanssa. Kun kysyin asiasta hän vastasi, että on nuori ja tarvitsee yhden illan juttuja."

Jos lupa olisi herunut, juttu ei olisi ollut pettämistä

”Minun olisi kuulemma pitänyt antaa lupa käydä vieraissa, jolloin syrjähyppy ei olisi ollut pettämistä.”

Lapset veivät kaiken ajan

“Vietin liikaa aikaa keskittyen lapsiin. Meillä oli 4-vuotias ja hieman yli vuoden vanha.”

Lue myös: Parisuhdeterapeutti varoittaa: Törkein asia, jonka voit sanoa kumppanillesi pettämisen jälkeen

Lue myös: Naiset kertovat: Miksi petin kumppaniani, vaikka olin onnellisessa parisuhteessa

Lähde: Insider

Uusimmat