Kuva: Shutterstock

Kuinka herätät romanttisen kiinnostuksen pelkän kaveruuden sijaan? Miehet paljastavat

04.09.2018 20:45 - Emmi Moilanen

Joskus tunteiden heräämiseen riittää pelkkä kaverillinen ajan viettäminen, kun joskus taas asiat pitää vääntää toiselle osapuolelle rautalangasta.

On tavallista, että hyvä ystävyys voi ennen pitkää muuttua rakkaudeksi. Omien tunteiden tunnustaminen voi kuitenkin ujostuttaa ja jännittää, sillä on mahdollista, että toisella osapuolella ei ole aavistustakaan siitä, mitä mielessäsi liikkuu.

Your Tango kysyi miehiltä, mitkä ovat varmimpia keinoja ”friendzonelta” poistumiseen ja romanttisten tunteiden herättämiseen. Suomensimme parhaimmat vastaukset alle.

Väännä rautalangasta

“Tämän olen oppinut: hän ei ymmärrä hienovaraista vihjailuasi. Se, mikä tuntuu sinusta ilmiselvältä, on hänelle ehkä juuri ja juuri hienovarainen vinkki. Kun olet lähes nolostumisen partaalla yrittäessäsi tehdä kiinnostustasi selväksi, tyyppi alkaa ehkä tajuta asian.”

Näytä kiinnostuksesi avoimesti

“Kokemukseni mukaan miehet tarttuvat helposti ”ilmiselvään vaihtoehtoon.” Jos et näytä kiinnostustasi tai ole flirttaileva, toiset, jotka tekevät niin, ajavat ohitsesi.”

Pieni vihjailu ei riitä

“Paras keino näyttää, että olet kiinnostunut jostakusta, on olla mahdollisimman suora. Jos yrität antaa pieniä vihjeitä, jotka ovat sinusta itsestäsi ilmiselviä, menevät ne kohteeltasi todennäköisesti täysin ohi.”

Älä tyydy kaveruuteen

“Useat ihmiset ampuvat itseään jalkaan odottamalla liian kauan. Niität mitä kylvät. Joten jos tyydyt kaverisuhteeseen, ei voi olla yllättymättä siitä, että toinen tosiaan näkee sinut vain ystävänä.”

Ehdota rentoa hengailua

“Sinun ei edes tarvitse ehdottaa treffejä. ”Haluatko hengailla ja tutustua paremmin?” -kysymys toimii ja kertoo sinulle paljon siitä, mitä välillänne on mahdollisesti meneillään.”

Kaverillisuus antaa hyvän lähtökohdan, mutta älä jumiudu siihen

“Olen sitä mieltä, että kaverilliset vibat ovat itseasiassa hyvä juttu. Jos joku antaa itsestään ääliömäisen vaikutelman, en varmasti edes yritä tutustua häneen. On myös hyvä tehdä selväksi, että olet vapaa ja kiinnostunut. Ei mitään vihjailuja tai selittelyjä, vaan kysy tyyppiä ulos. On mahdollista, että hän ei edes tiedä sinun olevan kiinnostunut.”

Älä jää odottamaan, että toinen tekee aloitteen

“Tyttöystäväni kyllästyi odottelemaan, että pyytäisin häntä ulos. Olemme olleet nyt yhdessä kymmenen kuukautta ja muutamme pian yhteen. Hän on uskomattoman viehättävä ja vitkuttelin aloitteen tekemistä koska en ollut varma, onko hän kiinnostunut minusta. Se, että hän pyysi minua ulos, oli äärettömän kuumaa. Se ei ole tapahtunut minulle kuin kaksi kertaa aikaisemmin ja olin todella imarreltu.”

Lue myös: Riidat, jotka kuuluvat onnelliseen parisuhteeseen - oletko samaa mieltä?

Lue myös: Miten seurustelun alkuaika eroaa pitkän suhteen arjesta? 5 hulvatonta totuutta

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat