Kuva: Shutterstock

Ihmiset paljastavat hurjat kokemuksensa: Kuinka sain vahingossa selville, että minua petetään?

03.10.2018 22:15 - Emmi Moilanen

Eräässä tapauksessa muistikirjan ensimmäinen sivu paljasti kymmenen askeleen suunnitelma parisuhteen päättämiseksi.

Salasuhteen tullessa ilmi on todennäköistä, että parisuhde ei pääty hyvissä merkeissä ja kumppanusten välinen luottamus rakoilee merkittävästi. Vielä raskaamman tilanteesta tekee se, jos petetyksi tuleminen käy toiselle osapuolelle ilmi vahingossa.

Thought Catalog -sivusto keräsi yhteen ihmisten kokemuksia siitä, kuinka he sattumalta saivat tietää tulleensa petetyiksi. Suomensimme hurjimmat kertomukset alle.

Odottamaton viesti

“Naisen puhelimeen tuli ilmoitus ja hän pyysi minua lukemaan, mitä siinä oli. Katsoin ja totesin ”haluan sitoa sinut ja piiskata.”

Naisen yksityiskohtainen suunnitelma tuli ilmi

”Löysin vaimoni muistikirjan. Ensimmäisellä sivulla oli kymmenen kohdan suunnitelma, jossa hän yksityiskohtaisesti kävi läpi, kuinka aikoo jättää minut toisen miehen takia. Muutin suunnitelmaa niin, että tarvittiin vain yksi askel.”

Varmuuskopionti paljasti kaiken

“Tyttöystäväni rikkoi kännykkänsä ja pyysi, että varmuuskopioisin kaiken hänen puhelimestaan. Kopioidessani näin kaikenlaisia likaisia viestejä ja alastonkuvia vieraan miehen lähettämänä.”

Toinen nainen odotti autossa

”Mies oli laittautunut ja lähdössä kavereidensa kanssa ulos. Katsoin kadulle ja näin naisen istuvan hänen autossaan odottamassa. Mies aloitti riidan, jotta voi rynnätä ulos vihaisena. Olin varma, että nainen oli se, jonka alastonkuvia olin myös löytänyt.”

Myös serkku petti luottamuksen

”Serkkuni oli kylässä pitkän viikonlopun ajan. Olimme todella läheisiä hänen kanssaan, kuin siskoksia. Menin yläkertaan nukuttamaan vauvaa ja alas tullessani huomasin, että mies ja serkkuni oli sohvalla täysissä puuhissa. Olipa hauskaa.”

Herpes paljasti salasuhteen

“Olin viidennellä kuulla raskaana ja sain herpeksen. Hän ei välittänyt lapsestamme edes sen vertaa, että olisi käyttänyt ehkäisyä. Onneksi lapsi on kuitenkin terve, luojan kiitos.”

Tyttöystävä olikin kaukosuhteessa toisen kanssa

“Tyttöystäväni oli vaihto-oppilas. Mielenkiinnosta googlasin hänen nimeään ja löysin blogin, josta selvisi, että hän oli kaukosuhteessa miehen kanssa. Blogissa puhuttiin parisuhteen romanttisista yksityiskohdista. Kävi siis ilmi, että olin naiselle vain sivusuhde.”

Lue myös: Onko suhteessasi henkistä pettämistä? Selkeät merkit listattiin

Lue myös: Millainen ihmistyyppi pettää todennäköisimmin? Yhdistävät luonteenpiirteet listattiin

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat