Kuva: Shutterstock

IS: Marjaana, 29, tuli allergiseksi poikaystävälleen - "Silmäni olivat muurautuneet umpeen"

15.10.2018 07:17 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Paukun ja Jamesin suhde päättyi lopulta.

Helsinkiläinen Marjaana Paukku, 29, kertoo Ilta-Sanomissa siitä, kuinka hän allergisoitui omalle poikaystävälleen. Paukun mukaan hän oli kärsinyt koko ikänsä erilaisista allergioista, mutta mitään tällaista hän ei koskaan osannut odottaa.

Paukku tapasi Jamesin Kaakkois-Aasiassa reissatessaan.

- Olimme viettäneet yhdessä aikaa muutaman päivän ajan, kun ensimmäiset oireet ilmaantuivat. Silmäni punoittivat, vuotivat ja rähmivät, Paukku kertoo Ilta-Sanomissa.

Pariskunta viihtyi niin hyvin yhdessä, että he sopivat uuden tapaamisen Suomeen seuraavaksi kesäksi. Tuolloinkin tapaaminen sai yllättävän käänteen.

- Vietettyämme ensimmäisen yön yhdessä ihonia alkoi kutiamaan ja silmät vuotamaan, mutta kolmannen yön jälkeen homma räjähti käsiin. Heräsin aamulla, enkä saanut silmiäni auki, sillä ne olivat muurautuneet umpeen.

Paukku kävi lääkärissä, sai lääkkeet ja pikku hiljaa oireet hävisivät. Seuraava tapaamiskerta Jamesin kanssa oli kuitenkin vieläkin pahempi. Hän arvasi syyn olevan Jamesissa, ja tämän jälkeen hän pyysi miestä vaihtamaan käyttämänsä kemikaalit.  Se ei kuitenkaan auttanut.

- Lopulta pystyin olemaan hänen kanssaan vain päivän kerrallaan.

Viimein kaksikon suhde päättyi. Allergia ei ollut ainoa syy, mutta totuus on, että iho-oireet tekivät tapailusta hankalaa.

Lue myös: Liikunnalle voi olla allerginen - katso mitä se tarkoittaa

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat