Kuva: Shutterstock

Viehätysvoimaa, seesteisyyttä vai rohkeutta? Lue, mitä Voice.fi:n kuukauden horoskooppi lupaa

31.10.2018 11:15 - Emmi Moilanen - Luettu 6 457 kertaa

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Salaperäinen skorpioni tuntee itsensä marraskuun alkaessa hyvin itsevarmaksi. Kuun alku onkin otollista aikaa ottaa luontainen viehätysvoima käyttöön ja suunnata energia kohti ihmissuhteita. Olitpa sitten parisuhteessa tai sinkku, marraskuussa treffeille lähteminen kannattaa!

Vaikka skorpionin sosiaalinen elämä puhkeaa kukkaan marraskuussa, muista, että hauskanpitoa ei pidä aina priorisoida ensimmäiseksi. Skorpionia nimittäin odottaa kuun puolen välin tienoilla ikävä vastoinkäyminen asiassa, jota hän on odottanut kuin kuuta nousevaa. Vaikka aluksi harmittaakin, marraskuussa kukoistavan itsevarmuutensa ansiosta skorpioni keksii keinon kääntää vaikeudet voitokseen.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Vaikka joulunodotus olisikin sinulle mieleistä aikaa, malta mielesi vielä marraskuussa. Kulunut syksy on ollut sinulle rankkaa aikaa ja tunnet sen merkit yhä niin henkisessä kuin fyysisessäkin olossasi. Tuleva kuukausi on kuitenkin Jousimiehille seesteistä aikaa, jolloin he saavat nauttia työnsä hedelmistä täysillä niin kotona kuin työpaikallaankin.

Liialliseen turvallisuuden tunteeseen ei kuitenkaan pidä tuudittautua, sillä marraskuun viimeisellä viikolla Jousimiehet saattavat kohdata yllättävän esteen tavoitellessaan kunnianhimoista suunnitelmaansa.

Kauris (22.12.-19.1.)

Aina niin järjestelmällinen ja pedantti kauris odottaa innolla loppuvuoden juhlakauden alkamista. Merkin edustajat ovat myös hyvin perhekeskeisiä ja he pitävätkin hyvin tärkeänä sitä, että saavat koottua rientoihin koolle kaikki läheiset ystävänsä ja perheenjäsenet.

Marraskuussa kauriin onnekkaimmat päivät asettuvat juuri isänpäivän tienoille. Silloin on hyvä aika edistää myös pitkään mielessä hautunutta suunnitelmaa. Ota läheisten tuki avosylin vastaan, sillä hyvä tukiverkosto on asia, josta kauris saa haastavalla hetkellä eniten voimaa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vaikka vesimies on taipuvainen kärsimään kaamosmasennuksesta, tulisi hänen keskittää energia nyt täysillä työntekoon. Marraskuu on vesimiehelle täynnä mahdollisuuksia uran saralla, olipa kyse sitten esimerkiksi lisävastuun ottamisesta tai työpaikan vaihtamisesta.

Mennyt syksy on ollut vesimiehelle rankka, ja huomio tulisikin nyt kiinnittää kaiken ylimääräisen sijaan elämän peruspilareihin. Pidä huolta itsestäsi työpäivän jälkeen ja kurinalaisesta luonteestasi huolimatta salli pieni hemmotteluhetki päiväunien tai herkkujen parissa. Marraskuussa nimittäin olet itse itsesi paras ystävä.

Kalat (19.2.-20.3.)

Lempeäluonteinen kalat havaitsee marraskuussa jääräpäisyyden nostavan päätään. Stressaava ja kiireiden täyttämä elämänvaihe on saavuttanut nyt huippunsa ja marraskuussa onkin aika ryhtyä pitämään tiukasti omia puoliaan ja ottaa aikaa myös rentoutumiselle.

Pyhitä marraskuu asioille, joiden tekemisestä olet haaveillut jo pitkään. Marraskuussa kalat nimittäin huokuvat tarmokasta energiaa, jonka myötä onkin erinomainen aika tarttua toimeen haaveiden toteuttamiseksi. Pidä siis tiukasti kiinni omista rajoistasi, äläkä anna kiireen tai muiden ihmisten lannistaa sinua!

Oinas (21.3.-19.4.)

Aina itsevarma ja päättäväinen oinas kokee marraskuussa, että saa kantaa koko lähipiirinsä murheita harteillaan. Ota tilanne kuitenkin suurena kunnianosoituksena, sillä se on muistutus myös siitä, että sinulla on laaja ystäväpiiri ja tukiverkosto ympärilläsi. Jaa siis auliisti luonteesi vahvoista piirteistä myös muille, sillä toisten ihmisten kannustamisen todella osaat!

Marraskuu onkin aikaa, jolloin merkin edustajien on hyvä panostaa ihmissuhteidensa vaalimiseen. Sen sijaan, että sinkoilet energiaa pursuten paikasta toiseen, keskity nyt täysillä niihin asioihin, joita sinulla jo on. Päättäväisellä ja toimeliaalla oinaalla nykyhetki jääkin helposti liian vähälle huomiolle, kun innokas sielu punoo jo uusia tulevaisuuden suunnitelmia.

Härkä (20.4.-20.5.)

Härkä huomaa tavoittelevansa loppusyksyn pimenevissä illoissa lähes pakkomielteisesti rentoutumista ja mielenrauhaa. Muista, että marraskuun alkaminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kotiin pitäisi jäädä vilttiin kääriytyneenä.

Härän menojalkaa vipattaa ja marraskuun ensimmäiset kolme viikkoa ovat otollista aikaa sosiaalisille riennoille. Unohda siis mielikuvat romanttisista koti-illoista ja ota energiasi hyötykäyttöön harrastuksissa, tapaamalla ystäviä tai juhlien merkeissä. Sosiaalisia suhteita hoitaessaan härän tulisi kuitenkin muistaa se, ettei raha-asioiden kanssa pidä ryhtyä liian huikentelevaiseksi.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Energinen ja vilkas kaksonen ei anna pimeän kaamosajan vaikuttaa itseensä liikaa. Vaikka syksyn aikana on tuntunut siltä, että kapuloita on tullut rattaisiin enemmän kuin tarpeeksi, marraskuussa keskeneräiset asiat ottavat suuria harppauksia eteenpäin.

Tämä kuitenkin vaatii rauhattomalta kaksoselta hyvää keskittymiskykyä, eikä omien tavoitteiden kirjaaminen konkreettisesti ylös paperille ole pahitteeksi. Marraskuu on aikaa, jolloin omaa muutoksen kaipuuta on hyvä kuunnella. Kuun loppupuolella tämän merkin edustajat kokevat rohkeutensa ja itseluottamuksensa olevan huipussaan, jolloin onkin hyvä aika tehdä suurempia elämänmuutoksia.

Rapu (21.6.-22.7.)

Keskellä kauneinta kesää syntynyt rapu tuntee olonsa poikkeuksellisen energiseksi marraskuun pimeydessä. Syynä positiiviseen mielialaan on inspiraatio, joka on pitkästä aikaa hiipinyt innostuksen puutteesta kärsineen ravun ajatuksiin.

Ota marraskuusta siis kaikki irti, sillä nyt on hyvä aika edetä niin uralla kuin vaikkapa rakkauselämässäkin. Uuden energian turvin on otollinen aika poistua kotoa konsertteihin ja ravintoloihin tapamaan uusia ihmisiä. Vaikka intohimoinen rakkauden liekki ei roihahtaisikaan, tässä kuussa ravut ovat parhaimmillaan ja vetovoimaisimmillaan solmimaan romanssien lisäksi myös uusia ystävyyssuhteita.

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijona odottaa marraskuuta kuin kuuta nousevaa, sillä kesän lisäksi tämä tulimerkin edustaja rakastaa loppusyksyn pimeitä iltoja riehakkaine illanviettoineen. Sosiaaliset riennot ovatkin juuri se seikka, jotka estävät leijonaa marraskuussa vaipumasta syysväsymyksen kouriin.

Täytä marraskuussa kalenteri siis hyvällä omatunnolla hyvää mieltä tuottavista asioista ja siirrä loputtomalta tuntuvan tehtävälistan vähemmän kiireellisiä askareita joulukuun puolelle. Marraskuu nimittäin on leijonalle otollista aikaa kerätä energiaa loppuvuoden ja vuoden vaihteen kiireitä varten.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyt odottaa marraskuulta paljon ja suuret suunnitelmat odottavat toteutumistaan. Tässä kuussa kannattaa kuitenkin himmailla hieman, sillä tähdet eivät ole neitsyen kannalta otollisimmassa asennossa merkittävien päätösten tekemiseen.

Marraskuun puolen välin tienoilla neitsyeltä kysytäänkin pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä, sillä eräs henkilö yrittää laittaa kapuloita rattaisiisi. Empaattinen ja äidillinen neitsyt saa varautua siihen, että tulevan kuukauden aikana saa muiden lohduttamisen lisäksi ratkoa runsaasti myös omia ongelmiaan. Muista kuitenkin, että sinnikkyys palkitaan aina!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaa'an alkusyksy on saattanut olla normaalia apeampi, sillä muutoksia kaipaava merkin edustaja ole tiennyt, mihin suuntaan elämässä seuraavaksi kannattaisi lähteä. Olet saattanut hukuttaa huolesi täyttämällä kalenterisi äärimmilleen ja kaukomaille pakeneminenkin on välillä tuntunut hyvältä vaihtoehdolta.

Marraskuu on vaa’alle kuitenkin tyyntä aikaa ja pahimmat tyrskyt ovat takana päin. Mielen ollessa seesteinen, onkin hyvä järjestää roikkumaan jääneet velvollisuudet kuntoon. Marraskuussa vaakojen tulisikin keskittyä erityisesti siihen, että perusasiat ovat jälleen kunnossa. Syö monipuolisesti, harrasta lempeää liikuntaa ja lepää riittävästi.

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Horoskooppimerkit, joiden kanssa deittailu on vaikeinta – löydätkö omasi listalta?

Suosittelemme

Uusimmat