Kuva: Shutterstock

Horoskooppimerkit, joiden kanssa deittailu on vaikeinta – löydätkö omasi listalta?

13.02.2018 23:15 - Emmi Moilanen

Horoskooppimerkeille ominaiset luonteenpiirteet voivat määrittää myös rakkauselämää. Esimerkiksi neitsyen tunnollisuus ja tarkkuus heijastuu usein myös parisuhteisiin.

Sanotaan, että horoskooppi voi paljastaa paljon luonteenpiirteitämme. Horoskooppimerkki voi antaa vihjeitä myös siitä, millä tavalla suhtaudumme rakkauteen ja seurusteluun.

YourTango paljasti ne horoskooppimerkit, joiden kanssa deittailu saattaa tuntua erittäin haastavalta.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyet ovat usein hyvin itsetietoisia ja tyytyväisiä itseensä sekä elämäänsä. Kompastuskiveksi tämän kyseisen merkin deittailussa saattaakin muodostua se, että elämässään onnellinen neitsyt alkaa pohtia, mitä hän saa parisuhteesta itselleen.

Neitsyet ovat hyvin tunnollisia ja tarkkoja työssään. Tämä saattaa johtaa herkästi siihen, että neitsyt suhtautuu tuomitsevasti ja vaativasti myös läheisiään kohtaan. On mahdollista, että nämä piirteet korostuvat myös neitsyen rakkauselämässä. Älä siis säikähdä, jos neitsyt odottaa sinulta tai treffeiltänne jo etukäteen paljon.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpionit ovat todellisia tunneihmisiä ja heidän mielialansa saattaa vaihdella laidasta toiseen hyvinkin nopeasti. Myös rakkauden suhteen kyseinen merkki on taipuvainen tuntemaan yhtenä hetkenä voimakasta kiintymystä, ja toisena taas hän tarvitsee etäisyyttä sekä omaa aikaa itselleen. Anna skorpionille tilaa ilmaista tunteitaan ja osoita hänelle, että et hämmenny hänen voimakkaista tunteistaan.

Skorpionit ovat myös taipuvaisia suojelemaan itseään sydänsuruilta, joten voi viedä aikaa, ennen kuin saat tämän merkin luottamuksen itsellesi. Tapailuvaihe skorpionin kanssa voikin olla hankala juuri siksi, että hän ei juuri avaudu omista asioistaan tutustumisen alkuvaiheessa.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Jousimiehet eivät ole sitoutumishaluisimpia merkkejä, ja he saattavatkin pelätä heti aluksi deittikumppanilla olevan suuria odotuksia tulevaisuuden suhteen.

Treffeillä jousimies voi siis olla hankala tapaus, sillä hän elää hetken kerrallaan ja harvoin alkaa suunnitella seuraavia treffejä heti. Tämän merkin edustajat usein myös nauttivat jahtaamisen tunteesta. Jos siis haluat ryhtyä tapailemaan jousimiestä, muista pysyä kärsivällisenä sekä hieman salaperäisenä omista asioistasi. Tällä keinolla todennäköisimmin herätät jousimiehen mielenkiinnon.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kaurista olisi helpompi deittailla, jos kyseisen merkin edustajat malttaisivat luopua epäluulostaan ja antautua tunteidensa vietäväksi. Arvelevan ja epäluuloisen luonteensa ansiosta kauris menestyy hyvin käytännöllisyyttä vaativissa töissä, mutta rakkauselämä ei aina pääse kukoistamaan täyteen loistoonsa.

Saattaa siis tuntua, että kauris suhtautuu jopa vähättelevästi uuteen tuttavuuteensa ja potentiaaliseen seurustelukumppaniin. Älä anna tämän kuitenkaan hämätä, sillä suojamuurin alta löytyy herkkä sydän.

Vesimies (20.1.-18-2.)

Vesimiehet ovat itsenäisiä jopa siinä määrin, että se joskus se saattaa kääntyä heidän omaa etuaan vastaan. Esimerkkinä tästä on rakkauselämä, jossa yksityisyyttään rakastava ja pidättyväinen jousimies ei pääse loistamaan.

Jousimies ei halua näyttää haavoittuvaa puoltaan muiden edessä ja vetäytyykin ajoittain mieluummin kuoreensa, kuin avaa sydäntään deittikumppanille. Muista siis, että treffeillä jousimiehen kanssa kärsivällisyys on tärkein valttikorttisi.

Lue myös: Kannattaako suhdetta jatkaa, jos ensisuudelma on huono? Parisuhdeasiantuntija perustelee

Lue myös: Kannattaako deittailua enää jatkaa? Lue varmat merkit, jotka kannustavat siirtymään eteenpäin

Lähde: YourTango

Kilpailut

Uusimmat