Kuva: Shutterstock

Sinulle puuttuva puoliskoni: "Rakastan sinua edelleen, vaikka minulla on elämässäni jo uusi mies"

11.11.2018 18:15 - Reija Saarinen

Avoin kirje -sarjassa ihmiset kirjoittavat avoimesti ja rohkeasti asioista, jotka ovat jääneet sanomatta tai kuulematta.

"Oli sateinen ja kylmä vappu, päädyin ystäväni kanssa baariin pitkästä aikaa, raskaan eroni jälkeen. Ystäväni seikkaili jossakin tanssilattialla ja minä vain seisoskelin nojaten pöytään. En ollut päästänyt ketään miestä lähelleni eron jälkeen.

Moni mies kävi minulle juttelemassa sekä hakemassa minua tanssimaan illan aikana, mutta en suostunut. Minua ei vain kiinnostanut. Sitten sinä astuit esiin kaverisi kanssa ja jäitte vastakkaiseen pöytään. Vangitsit heti katseeni, enkä osannut lopettaa tuijottamistasi. Jossain vaiheessa kuitenkin katosit näköpiiristäni. En löytänyt sinua.

Onnekseni joku humalapäissään tönäisi minua tiskillä ja horjahtaessani huomasin sinut vieressäni. Jähmetyin samantien.

Sinä aloit puhua minulle ja kysyit, että tuijotinko aiemmin sinua vai kaveriasi. Vastattuani tuijottaneeni sinua, sinä kysyit haluaisinko jotakin juotavaa. Kieltäydyttyäni sinä pyysit minut mukaasi tanssilattialle, yritin kieltäytyä sanomalla etten osaa tanssia. Sinä kuitenkin raahasit minut siitä huolimatta mukanasi.

Hetken tanssittuamme, sinä suutelit minua. Tunsin saman jännityksen vatsan pohjassa, kuin joskus nuorempana ensisuudelman aikaan. Tunsin leijuvani pilvissä. Tunsin rakastuvani.

Olimme koko loppuillan toisissamme kiinni,. Minusta tuntui kuin olisimme olleet aina yhdessä. Pilkun tultua vaihdoimme numeroita ja pyysit minua seuraavana päivänä kahville.

Seuraavana aamuna laitoit minulle viestiä ja kerroit joutuvasi lähtemään aikaisemmin takaisin kotiisi pohjoiseen, ja kahvit jäisivät tällä kertaa välistä.

Viestittelimme päivittäin. Puhuimme puhelimessa tunteja vuorokauden aikana ja suunnittelimme tapaamista. Päätimme, että sinä tulisit luokseni ensin.

Kun sitten saavuit luokseni, jännitimme molemmat sitä, mitä tulee tapahtumaan. Olivatko vapun tunteet vain humalan mukanaan tuomaa kuvitelmaa?

Suutelit minua taas ja tajusimme hetkessä ettei se ollut vain humalaa. Meillä oli todella vahvaa kemiaa. Juttummekin luistivat.

Lähdettyäsi viestittelimme ja soittelimme taas päivittäin. Mietimme aktiivisesti sitä, miten suhteemme tästä tulee jatkumaan. Tulin luoksesi ja vietimme maailman onnellisimman viikonlopun. Sain nauraa mahani kipeäksi. Pyörtyessäni melkein suihkuun, sinä raahasit minut äkkiä istumaan sohvalle ja pidit minua sylissäsi. Huolehdit minusta ja olen siitä kiitollinen. Silläkin hetkellä rakastuin sinuun lisää.

Sunnuntaiaamu valkeni ja sinä aloitit keskustelun jota pelkäsin. Sinä kerroit tulleesi siihen johtopäätökseen, että sinun on annettava minun mennä, vaikka et haluaisi.

Minä hoin sinulle kyyneleet silmissäni toivetta siitä, että et päästäisi minua menemään. En halunnut elää ilman sinua. Itkimme, suutelimme ja surimme.

Kello ei kuitenkaan antanut meille armoa, vaan meidän oli suunnattava kohti linja-auto-asemaa Matkalla sinä yritit keskustella kanssani, mutta minä olin sinua kohtaan todella ilkeä. Se kaikki vain sattui liikaa. Pyydän anteeksi käytöstäni.

Ennen linja-autoon nousemista suutelin sinua viimeisen kerran. Sitten sinä lähdit. Vilkaisin taakseni ja näin sinun kävelevän pois.

Sinä hetkenä olisin halunnut vain tiputtaa laukkuni maahan ja juosta perääsi. Tarttua sinuun kiinni ja sanoa, että olen valmis tulemaan mukanasi minne tahansa päädytkin, sillä rakastan sinua.

Nyt siitä on kulunut aikaa yli vuosi. Edelleen rakastan sinua, vaikka minulla on elämässäni jo uusi mies. Välitän hänestä kyllä paljon ja haluan kokeilla yhteistä tulevaisuutta hänen kanssaan.

Täällä minä tätä kirjettä kirjoittaessani vuodatan perääsi kyyneleitä, enkä ole voinut kertoa sinusta nykyiselle miehelleni.

Minä tulen aina rakastamaan sinua. Minä uskon siihen, että sinä olet minulle tarkoitettu puolisko. Minun sydämeni on ikuisesti sinun ja se odottaa sinua takaisin, vaikka tiedän, ettet enää palaa.

Rakkaudella minä."

Lue kaikki aikaisemmat avoimet kirjeet täältä.

Lähetä meille avoin kirjeesi osoitteeseen reija.saarinen@bauermedia.fi. Voicen toimitus pidättää oikeuden muokata kirjeitä ja päättää itse niiden julkaisusta. Julkaistut kirjeet julkaistaan aina nimettöminä.

Lue myös: Sinulle veljeni, jota en koskaan tavannut: "Poismenosi on vaikuttanut elämääni paljon"

Kilpailut

Uusimmat