Kuva: Shutterstock

Sinulle ystävä, jota rakastan: "Mietin, että missä on se ihminen, jota tarvitsen nyt eniten?"

13.11.2018 18:15 - Reija Saarinen

Avoin kirje -sarjassa ihmiset kirjoittavat avoimesti ja rohkeasti asioista, jotka ovat jääneet sanomatta tai kuulematta.

"Haluan kertoa kuinka ikävöi. Kuinka tarvitsen sinua. Muistan edelleen sinusta ihan kaiken.

Vuonna 2012 aloitimme seurustelun. Se ei ollut kaikkien mieleen, vaan suhdettamme vastustettiin paljon. Muiden mielipiteet menivät kuitenkin toisesta korvasta sisään, toisesta ulos. Minä tiesin, että tuona hetkenä sain elämääni ihmisen, jonka jokainen ansaitsisi.

Kuten muillakaan, ei meilläkään ollut aina helppoa. Olit silti se ihminen, joka rakasti, oli läsnä ja tuki ihan kaikessa. Sain soittaa sinulle milloin vain. Sain tulla luoksesi vaikka keskellä yötä ja olit aina valmis pyyhkimään kyyneleeni.

Jossain vaiheessa jotain kuitenkin tapahtui. Lähdimme eri suuntiin. Vaikka meillä oli omat elämämme ja omat läheisemme, olit silti minulle edelleen se, johon voin luottaa ja turvata aina tiukan paikan tullen. Sinä yritit varoitella minua uudesta elämästäni, sanoit, että tulen vielä särkemään sydämeni. Minä en kuunnellut.

En tarttunut käteesi, vaikka tiedän nyt, että minun olisi pitänyt tehdä se. Sen sijaan pistin välit poikki kanssasi ja valitsin kuljettavakseni syvän ojan. Kaduin sitä päätöstä silloin, kadun sitä edelleen.

Olen todella pahoillani kaikesta. Myönnän, että tein väärän valinnan. Minun olisi pitänyt kuunnella sinua ja olla astumatta väärälle polulle aina uudelleen ja uudelleen. Nyt kun olen ojan pohjalla, mietin, missä on se ihminen, jota tarvitsen eniten?

Tiedän, että olet toisen kanssa. Tiedän, että olet onnellinen. Mutta minä pyydän vain ystävää. Ystävää, jota rakastan."

Lue kaikki aikaisemmat avoimet kirjeet täältä.

Lähetä meille avoin kirjeesi osoitteeseen reija.saarinen@bauermedia.fi. Voicen toimitus pidättää oikeuden muokata kirjeitä ja päättää itse niiden julkaisusta. Julkaistut kirjeet julkaistaan aina nimettöminä.

Lue myös: Sinulle veljeni, jota en koskaan tavannut: "Poismenosi on vaikuttanut elämääni paljon"

Kilpailut

Uusimmat