Kuva: Fotolia

Uusi rakkaus ja uudet alusvaatteet - 5 asiaa, jotka ihmiset tekevät aloitettuaan parisuhteen

06.12.2018 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Useat haluavat uusia esimerkiksi sängyn, kun aloittavat uuden parisuhteen.

Kun sinkkuelämä päättyy ja uusi suhde rantautuu elämään, tekevät ihmiset hyvin samankaltaisia asioita. Cosmopolitan-lehti kertoo tutkimuksesta, jossa kyseltiin ihmisiltä, mitä asioita uusi rakkaus tuo tullessaan.

Kyselystä selvisi, että ihmiset haluavat muun muassa uusia alusvaatevarastonsa sekä ostaa uuden sängyn, jotta ei tarvitse muistella edellistä elämää missään vaiheessa eikä varsinkaan seksin aikana. Myös valokuvien poistaminen on monella silloin edessä, sillä somessa ja puhelimessa saattavat kummitella eksien kuvat.

Lue viis kohtaa alta.

1. Uusit alusvaatevarastosi

Haluatko rakastella uutta kumppania samoissa pikkareissa kuin vanhoja? Kun uusi suhde alkaa, haluavat ihmiset uusia myös alusvaatevarastonsa ja tuntea olonsa puhtaaksi.

2. Karsit yhteystietoja

Mihin tarvitset enää muita deittikumppaneita, kun olet jo rakastanut? On siis aika siistiä puhelin ja sosiaaliset mediat niistä ihmisistä, jotka kuuluivat vain villiin sinkkuelämään.

3. Uusi sänky - uusi elämä

Kun pariskunta alkaa viettämään enemmän aikaa yhteisessä sängyssä, hommaavat ihmiset nopeasti uuden pedin. Kuka ihme haluaa nukkua toisen miehen/naisen sotkemassa sängyssä?

4. Valokuvien poistaminen

Edellisestä elämästäsi on varmasti paljon kuvia esimerkiksi puhelimessa ja sosiaalisessa mediassa. Nämä kaikki joutavat nyt roskakoriin, koska ne eivät kuulu enää sinun arkeesi.

5. Uudet vaatteet

Tunnet olosi hieman erilaiseksi ja haluat kenties pukeutua eri tavalla. Kun ihminen aloittaa uuden suhteen, haluaa hän usein uusia myös vaatekaappinsa ja tuntea olonsa raikkaaksi.

Lue myös: Onko ikä vain luku? 31-vuotias mies kertoo, miksi rakastaa 91-vuotiasta naisystäväänsä

Lue myös: Vaikea kausi parisuhteessa? 7 neuvoa, joiden avulla selätätte karikot

Lue myös: Naiset avoimina masturboinnista: "Leikin itseni kanssa keskimäärin viisi kertaa viikossa"

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat