Kuva: Shutterstock

Lähdössä tuplatreffeille? Lue 7 vinkkiä, mitä kaikkea yhdessä voi tehdä

20.12.2018 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Esimerkiksi extremelajit voivat olla huima kokemus yhdessä.

Useat pariskunnat tykkäävät käydä tuplatreffeillä, mutta perinteisen illallisen ja kotiruokailun lisäksi olisi varmasti mukava tehdä jotain muutakin. Erilaisia ideoita kannattaa keksiä yhdessä, sillä ryhmässä on oiva tilaisuus kokeilla kaikenlaista uutta ja jännittävää. Esimerkiksi extremelajien harrastaminen voi yksin olla todella pelottavaa, mutta ryhmässä ikimuistoista.

Lue alta 7 hauskaa vinkkiä tuplatreffeille.

1. Urheilutapahtumat

Vaikka et olisi minkään joukkueen fani, tarjoavat urheilutapahtumat suuria tunteita ja suuria hetkiä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

2. Turismi

Menkää yhdessa jonnekin uuteen kohteeseen tai nauttikaa vaikka kotikaupunkinne nähtävyyksistä. Ottakaa selvää, mitä kaikkea kaupungissa on tarjolla ja nauttikaa uusista jutuista.

3. Pakohuonepelit

Tällaisissa paikoissa yhteistyön täytyy toimia, joten kokeilkaa jotain hauskaa pakohuonepeliä. Suomessa on kymmeniä erilaisia mahdollisuuksia tämän harrastamiseen.

4. Viininmaisteluilta

Ehkäpä olettekin viinin suuria ystäviä? Ostakaa useita erilaisia viinejä ja maistelkaa niitä yhdessä.

5. Hauskat valokuvaussessiot

Ottakaa kamera mukaan ja menkää erilaisiin paikkoihin ottamaan hauskoja kuvia - kuten esimerkiksi rannoille, metsiin, korkeille kallioille tai vaikka museoihin.

6. Kirpputori ja aarteiden metsästys

Kirpputorit ovat täynnä erilaisia aarteita, vaikka ei heti uskoisikaan. Menkää yhdessä shoppailemaan pienellä rahalla ja etsikää kaikkea erikoista.

7. Extremelajit

Yksin esimerkiksi benji-hypyn tai kalliokiipeilyn kokeileminen voi olla liiankin jännittävää, mutta ryhmässä se voi olla loistava kokemus. Kokeilkaa yhdessä jotain todella hurjaa ja muistakaa turvallisuus!

Lue myös: Hauskat treffi-ideat laiskoihin hetkiin - pysytelkää mukavasti kotona

Lue myös: Pariskunta kokeili parinvaihtoa - mies kohtasi ikävän ongelman

Lue myös: Treffit tiedossa? Vinkit, joiden avulla pidät jännityksen kurissa varmasti

Lähde: Mantelligence, Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat