Kuva: Shutterstock

Hauskat treffi-ideat laiskoihin hetkiin - pysytelkää mukavasti kotona

11.12.2018 17:45 - Emmi Moilanen

Romanttiset tai hauskat treffit on mahdollista järjestää myös kotoa poistumatta.

Jos treffit ovat tiedossa, eikä perinteinen elokuvailta sohvannurkkaan käpertyneenä huvita, on olemassa myös muita loistavia tapoja viettää laatuaikaa kotoa poistumatta. Elite Daily -sivusto kokosi yhteen treffi-ideat, jotka sopivat laiskoihin hetkiin, jolloin esimerkiksi elokuvateatteri ja ravintolat eivät houkuttele.

Pääset lukemaan rennot treffi-ideat alta.

Siirtykää keittiöön

Vaikka ette olisikaan ruuanlaiton mestareita, käärikää hihat ylös ja ottakaa yhteinen haaste vastaan. Valmistakaa yhdessä esimerkiksi samantyyppiset annokset, jotka yleensä tilaatte kotiinkuljetuksena tai ravintolassa. Kun ateria on valmis, voitte nauttia romanttisen illallisen kahden kesken.

Nyyttikestit

Juhlien järjestäminen voi olla stressaavaa, mutta nyyttikestien avulla loihdit illanistujaiset kasaan käden käänteessä. Tässä on loistava treffi-idea pariskunnille, jotka nauttivat ystävien seurasta ja haluavat viettää yhteistä laatu-aikaansa myös läheisten keskellä.

Peli-ilta

Myös tämä treffi-idea on sellainen, jonka voi toteuttaa vain kahden kesken tai ystäväjoukon seurassa. Valitkaa illan ajanvietteeksi kummankin lempipelit. Nostalgiaa iltaan tuo se, että valitsette peleiksi lapsuuden suosikkinne.

Kahdenkeskinen peli-ilta on sovellettavissa myös esileikiksi. Päättäkää esimerkiksi, että jokaisella kierroksella häviäjä vähentää yhden vaatekappaleen. Vain mielikuvitus on rajana.

Spa-hetki kotona

Jos mielessäsi on rauhallinen koti-ilta, mutta sohvalle käpertyminen deitin kainaloon kuulostaa liian tylsältä ajatukselta, viettäkää hemmottelun täyteinen spa-hetki kotona. Tehkää itse kasvonaamiot tai kuorinnat, jonka jälkeen voitte toteuttaa rentouttavat hieronnat toisillenne.

Lue myös: Sinkut kertovat: Asiat, jotka pilaavat ensimmäiset treffit varmasti

Lue myös: 3 yleistä mokaa, jotka voivat estää rakkauden löytymisen - tavat, joita tulisi välttää deittaillessa

Lue myös: Säästä rahaa helposti - 8 konkreettisen vinkin avulla onnistut

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat