Kuva: Shutterstock

Ihmistyypit, jotka on aika potkaista ulos elämästäsi vuonna 2019 – katso ja tunnista

26.12.2018 16:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Täydellinen ystävyyssuhde on tasapainoinen ja tasa-arvoinen.

Vuonna 2019 voi olla aika siivota kaveripiirejään oman henkisen hyvinvoinnin vuoksi. Millaiset ihmiset sitten kannattaisi jättää oman arvonsa nojaan? Voit katsoa Huffington Post -julkaisun tekemän listauksen alapuolelta.

1. Ghostaaja

Tämä ihmistyyppi ei ole pelkästään olemassa deittimaailmassa, vaan tällaisia ”ystäviä” voi myös olla. Eli henkilö, joka katoaa silloin kun häntä tarvitset, kannattaa poistaa kaverilistalta tulevan vuoden aikana. Hän saattaa myös säännöllisesti jättää vastaamatta viesteihisi.

2. Riippuvainen

Jos huomaat, että olet äiti tai isä edelleen useiden vuosien jälkeen yhdelle kaveriporukkasi jäsenistä, ja huomaat auttavasi hänet kerta toisensa jälkeen pois pulasta, auttavasi häntä talousongelmien kanssa tai muuta vastaavaa, voi olla aika miettiä asioita uusiksi. Tällainen ihminen ei todennäköisesti koskaan pääse omille jaloilleen, vaan tulee tarvitsemaan aina apuasi.

3. Narsisti

Henkilöt, jotka ajattelevat maailman pyörivän heidän ympärillään, imevät sinut kuiviin emotionaalisesti kuin vampyyrit.

4. Ikuinen kriitikko

Henkilö, joka ei ole koskaan tyytyväinen mihinkään. Huomaat, että tunnet olosi jatkuvasti epämukavammaksi hänen seurassaan. Saatat jopa huomata, että omakin mielialasi ottaa takapakkia, kun ystäväsi avaa suunsa. Sinun ei pitäisi koskaan joutua puolustamaan itseäsi tai valintojasi ystävillesi.

5. Huomiota kaipaava

Tämän tyyppiset ihmiset ovat usein röyhkeitä ja kontrolloivia, jotta he saavat mitä haluavat. Jos et anna heille sitä mitä he haluavat, ja he ehtivät tylsistyä, he kyllä löytävät jonkun toisen.

6. Juoruileva

Usein juoruilevat ihmistyypit eivät ole luotettavimpia ystäviä. Muista se, että he usein rakastavat pientä draamaa ja juoruilua, ja sinäkin voit joutua sen kohteeksi.

Lähde: Huffington Post

Lue myös: Miksi krapulat ovat muuttuneet pahemmiksi? Ikääntyminen ei ole ainoa syyllinen

Uusimmat