Kuva: Shutterstock

'Seksi on lähes alkukantaista' - Naiset kuvailevat, miltä vastustamaton vetovoima tuntuu

05.02.2019 20:15 - Emmi Moilanen

Merkki erinomaisesta henkilökemiasta on myös se, että et haluaisi viettää hetkeäkään erossa kumppanistasi.

Henkilökemioiden syntymistä voi olla vaikea selittää, mutta useat meistä ovat kokeneet sen, että joidenkin ihmisten kanssa palaset tuntuvat loksahtavan kohdilleen kuin itsestään. Elite Daily -sivusto kokosi yhteen naisten kokemuksia siitä, miltä hyvä ja romanttinen kemia tuntuu, sekä millaiset tekijät vahvistavat sitä. Kokosimme parhaimmat kirjoitukset alle.

Hyvä kemia on kuin magneetti

”Se tuntuu magneettiselta, kuin jännite tai kipinät lentelisivät ilmassa. Iho menee kananlihalle tai saat lämpimiä, kutkuttavia väristyksiä. Olet onnellisempi ja olo tuntuu kevyeltä. Haluat kulkea käsi kädessä hänen kanssaan ja suudella häntä, koskettaa. Kemia on hyvää silloin, kun tällaiset tunteet ovat molemminpuolisia. Sitä on oikeastaan vaikea kuvailla ilman, että juttu kuulostaa imelältä tai keksityltä. Kahden ihmisen välinen kemia saattaa saada alkunsa fyysisestä vetovoimasta, mutta syttyy todelliseen roihuun sitten, kun henkinen yhteys syntyy.”

Janoat kosketusta

”Kemia on sitä, että sinulla on hauskaa kyseisen tyypin kanssa, etkä haluaisi viettää hetkeäkään erossa hänestä. Teillä on paljon yhteistä ja tulette hyvin toimeen eroavaisuuksistakin huolimatta. Tyyppi tekee sinut onnelliseksi ja jos romantiikkaa on ilmassa, janoat hänen kosketustaan.”

Seksi on uskomatonta

”Loistava kemia on sitä, että tunnet olosi lähes humaltuneeksi toisen seurassa. Seksi on uskomatonta, lähestulkoon alkukantaista ja suhteessa on kipinä, joka ei kuole. Se voi joskus hiipua hiillokseksi mutta ei kuitenkaan sammu.”

Hyvä kemia on vaivatonta

”Luokittelen hyvän kemian sellaiseksi, että parisuhteessa oleminen tuntuu vaivattomalta. Vaivaton on juuri se sana, jolla minä ja poikaystäväni olemme kuvailleet nykyistä suhdettamme useita kertoja. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että emme työstäisi suhdetta ja lepäisimme vain laakereillamme. Vaivannäkö on sellaista, että se kantaa hedelmää ja tuo kipinää välillemme.”

Lue myös: Oletko hänelle maailman tärkein? Asiat, joista tiedät sen hetkessä

Lue myös: 'Älä ajattele, että joku toinen tekee sinut kokonaiseksi' – Äitien rakkausvinkit koottiin yhteen

Lue myös: Mitä rakkaus on? Seikat, joihin jokainen rakastunut voi samaistua

Lähde: Elite Daily

Uusimmat