Kuva: Shutterstock

Naiset paljastavat: 'Epätoivoisinta, mitä olen tehnyt rakastuneena'

07.02.2019 14:15 - Emmi Moilanen

Miehen hiustupsun mukana kantaminen ja hajuveden suihkuttelu kumppanin vaatteisiin ovat asioita, joihin naiset ovat ihastuneena sortuneet.

Rakastuneena saatamme kumppanin vuoksi ryhtyä tekoihin, joita emme normaalissa arjessamme muutoin tekisi. Elite Daily -sivusto keräsi yhteen naisten kertomuksia siitä, millaisia tekoja lähes epätoivoinen ihastuminen on saanut heidät tekemään. Voit lukea parhaimmat tarinat alta.

Hajuveden suihkuttelu

”Suihkautan hajuvettäni poikaystävän vaatteisiin, kun viikkaan puhtaita vaatteita. Tällä keinolla saan hänet ajattelemaan minua useammin.”

Keskustelun äänittäminen

”Olin ihastunut työkaveriini, jolta sain kyydin kotiin. Olin melko varma, että myös hän oli ihastunut minuun, joten äänitin kotimatkan keskustelumme, jotta saisin myöhemminkin kotona vatsanpohjaan perhosia hänen äänensä takia. Päädymme myöhemmin seurustelemaan.”

Muokattu yhteiskuva

”Muokkasin kuvan minusta ja ihastuksestani pitelemässä toisiamme kädestä. Löysin kuvapankista jonkun pariskunnan kuvan ja muokkasin minun sekä miehen kasvot otokseen.”

Profiilikuvan tallentaminen taustakuvaksi ennen tutustumista

”Kuukausi ennen kuin tuleva aviomieheni edes tiesi olemassaolostani, tallensin hänen LinkedIn-profiilikuvansa kännykkäni taustakuvaksi. Meillä oli yhteisiä ystäviä, joten vakoilu ei ollut täysin epätoivoista, mutta silti melko karmivaa.”

Hiustupsun kantaminen mukana

”Pyysin poikaystävältäni juuri leikattua hiustupsua, jotta saisin sen kaulalleni. En siis tehnyt hiuksista kaulakorua, vaan laitoin sen riipuksen sisään.”

Ikkunasta tuijottelu

”Minä ja eksäni asuimme samassa taloyhtiössä ja tuijotin kuukausia eron jälkeen ikkunasta ulos aina siihen aikaan, kun mies kulki pihan poikki parkkipaikalle."

Lue myös: Pelottaako rakastuminen? 3 neuvoa, jotka takaavat onnellisen suhteen

Lue myös: Rakastuminen vahvistaa naisen immuunisysteemiä - tutkijoilla kiinnostavaa tietoa

Lue myös: Naiset kertovat: Mikä parisuhteessa on kaikkein parasta?

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat