Kuva: Shutterstock

Kuinka moni nainen ja mies on teeskennellyt orgasminsa? Tutkimus selvitti

08.04.2019 20:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Moni feikkaa, sillä ei halua loukata kumppaninsa tunteita.

Orgasmin feikkaaminen on yllättävän yleistä, ainakin jos uskomme tuoreeseen tutkimukseen, joka selvitti asiaa. Sen perusteella jopa yli 50 prosenttia naisista kertoi joskus teeskennelleensä orgasmin. Suurimmaksi syyksi nousi se, että naiset eivät halunneet tuottaa puolisolleen pettymystä, näin sanoi jopa 70 prosenttia vastaajista.

Vaikka moni kuvittelee, että miehille feikkaaminen on vaikeampaa, tutkimuksessa kävi ilmi, että lähes 17 prosenttia miehistäkin on joskus teeskennellyt nautintonsa. Syy on heilläkin usein sama kuin naisilla, seksikumppanin tunteiden huomioiminen. Tosin osa teki sen myös siksi, että seksi loppuisi mahdollisimman nopeasti.

Vaikka moni itsekin teeskentelee, ei moni pidä siitä, jos oma kumppani tekee niin. Jopa 80 prosenttia vastaajista toivoi, ettei toinen teeskentele mitään, vaan kertoo oikeasti mitä ajattelee.

Kannattaakin siis puhua seksistä avoimesti oman kumppanin kanssa. Kun kertoo mistä pitää ja ohjaa toista oikeaan suuntaan, on orgasmikin helpompi saavuttaa.

Lue myös: Seksi ensimmäisillä treffeillä kannattaa - asiantuntijat kertovat miksi

Lue myös: Seksi ei kiinnosta nuoria samoin kuin ennen - yksi syy ylitse muiden

Lähteet: Daily Star sekä Superdrug.com

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat