Kuva: Shutterstock

Suomalaiset harrastavat mielellään seksiä julkisella paikalla - lue tositarinat

11.04.2019 09:16 - Reija Saarinen

Joka viides suomalainen on harrastanut seksiä julkisella paikalla.

Yllättävää kyllä, monesti ujoudestaan tunnetut suomalaiset ovat harrastaneet seksiä julkisella paikalla. Tämä selviää Kaalimadon teettämästä kyselystä, jossa kyseltiin suomalaisten seksitottumuksista.

Seksiä on kertomusten mukaan harrastettu muun muassa metsikössä kesken lenkin sekä rannoilla ja wc-tiloissa.

Muutaman suomalaisen tarinan julkisella paikalla harrastetusta seksistä pääset lukemaan alta.

”Tuli kerran harrastettua seksiä pyörävarastossa. Oli kyllä ihanaa, kunnes kuului askeleita ja oli pakko rauhoittua – siihen se sitten loppui, mutta aivan ihana kokemus!” - nainen 23 vuotta.

”Harrastamme mieheni kanssa usein kiihkeää suuseksiä metsän lenkkipoluilla… Puun takana suihinoton antaminen miehen yrittäessä pitää volyymitasoaan alhaalla lenkkeilijöiden ohi kulkiessa on ihan huikeaa! Olemme myös harkinneet kinkympää suuntaa lenkkiseikkailuille kaulapannan ja talutushihnan muodossa… Katsotaan, josko sitä kesäöinä uskaltaisi.” -nainen ja mies 20 vuotta

”Teimme aviovuosiemme alkutaipaleella ”seksimatkoja” metsiin, rannoille, ravintoloiden vessoihin, mieheni työpaikalle… Nautimme siitä jännityksestä, joka mahdollisessa kiinnijäämisessä oli. Lasten syntymän jälkeen seksimatkailu julkisiin paikkoihin on jäänyt. Ehkä elvytämme perinteen eläkeiässä.” -nainen 42 vuotta.

”Aikoinaan poikaystäväni kanssa tuli peuhattua invavessoissa sekä vaatekauppojen pukukopeissa. Oli siinä se ihana jännitys ja kuumotus. Myös sooloseksiä on tullut esimerkiksi järven rannalla tehtyä.” -nainen 18 vuotta.

Lue myös: Elle: JVG avautuu tyttöystävistään ja seksistä: "On herkkää, jos ei pysty suoriutumaan"

Lue myös: "Mieheni haluaa harrastaa seksiä koiramme kanssa" - nainen kysyy apua netissä

Kilpailut

Uusimmat