Kuva: Shutterstock

Eikö deitti olekaan kiinnostunut? Kehonkielen merkit paljastavat

05.07.2019 17:15 - Emmi Moilanen

Katsekontaktin puute on yksi paljastavimmista merkeistä, joka kertoo, ettei sen suurempaa kipinää luultavasti ole.

Tapailun alkuvaiheessa on tavanomaista, että orastavista tunteista ei vielä tule puhuttua ääneen. Joskus treffien jälkeen saattaa jäädä myös epävarma olo siitä, oliko deittikumppani todella kiinnostunut. Elite Daily -sivusto haastatteli asiantuntijoita ja selvitti, millaiset kehonkielen merkit saattavat paljastaa puuttuvan kipinän.

1. Vähäinen katsekontakti

Jos deittikumppani välttelee katsekontaktin ottamista myös alun jännityksen jälkeen, on mahdollista, että kipinöitä ei varsinaisesti lentele välillänne. Hyvillä deiteillä keskustelun lisäksi myös katsekontakti kantaa vaivattomasti läpi tapaamisen.

- Jos haluat antaa hyvän ensivaikutelman itsestäsi, pidä yllä katsekontaktia, kehonkielen asiantuntija Patti Wood korostaa.

2. Deitin jalkaterät osoittavat poispäin sinusta

Kehon kieltä tutkinut Traci Brown toteaa, että jalkojen asento voi paljastaa sen, viihtyy deitti treffeillänne.

- Jalkojen asento kertoo suunnasta, mihin ihminen haluaisi mennä. Ovea kohti suunnatut jalat eivät ole hyvä merkki, on myös mahdollista, että deitti ristii jalkansa poispäin sinusta.

3. Hän kirjaimellisesti käpertyy itseensä

Reaktiot kuten käsien ristiminen puuskaan rinnalle tai poispäin vetäytyminen kielivät siitä, ettei deitti ehkä ole avoin uusille tuttavuuksille. Brown toteaakin, että tällaiset eleet ovat usein merkki kiinnostuksen puutteesta.

4. Puhelimen selailu

Wood tyrmää puhelimen jatkuvan selailun treffeillä ollessa täysin. Hän muistuttaa, että on tärkeää kunnioittaa deittikumppaniaan olemalla läsnä tilanteessa ja jättämällä muiden kanssa viestittelyn myöhempiin hetkiin.

5. Pupillit eivät laajene

Tämä seikka voi olla jo hieman vaikeammin havaittavissa, mutta Brown toteaa, että pupillien laajentumisesta voi tulkita jo paljon.

- Ihmisen pupillit laajenevat, kun hän todella pitää jostain. Sama ilmiö toimii myös päinvastoin, hän huomauttaa.

Lue myös: Rennot ensitreffit ilman kiusallisia hiljaisuuksia - ota ideat talteen jo nyt

Lue myös: Ei vain juomista tai syömistä - 7 ihanaa treffi-ideaa, joiden parissa ei tule tylsää

Lue myös: Vihaatko sukulaisten uteluita siitä, miksi olet sinkku? Katso 5 nasevaa vastausta

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat