Kuva: Shutterstock

Ei vain juomista tai syömistä - 7 ihanaa treffi-ideaa, joiden parissa ei tule tylsää

14.01.2019 22:15 - Henna Koste

Pelkäätkö, että treffeillä on tylsää? Ota haltuun nämä vinkit.

Uuden vuoden alkaessa on täydellinen aika päivittää deittailutapoja. On olemassa lukemattomia ideoita, joita treffeillä voi tehdä. Voisiko kipinä syttyä näiden aktiviteettien parissa?

Minigolf

Ei suurempia urheilupaineita, vaan täydellisen rento tapa tutustua toiseen aktiviteetin parissa. Samalla voitte jutella ja ottaa toisistanne selvää. Laji ei ole liian vaikea, jotta se raastaisi hermojasi. 

Viinitasting

Viinien maistelu on paljon hauskempaa kuin pelkkä viinin juominen. Opitte samalla kiinnostavia faktoja. Älä stressaa, vaikket tietäisi viineistä juuri mitään. Etenkään makuasioissa ei vain voi olla väärässä. 

Pubivisa

Hauskuus on kenties tärkeintä treffeissä. Pubivisassa voitte yhdistää tietonne ja kisailla leikkisästi muita vastaan. Hauskaa aivan varmasti!

Auringonlaskua ihailemaan

Sopikaa treffit auringonlaskun aikaan. Mikä olisi romanttisempi lähtökohta tutustumisellenne. 

Pakohuone

Voi olla hämmentävä ajatus lukkiutua pieneen pimeään huoneeseen tuntemattoman ihmisen kanssa. Pääsette ratkomaan kuitenkin yhdessä tehtäviä, jotka vievät mennessään. 

Taidetuokio

Monissa paikoissa järjestetään maalauskursseja tai esimerkiksi pikakursseja keramiikan valamiseen. Jos juttu luistaa, voitte jatkaa parin tunnin jälkeen iltaa jonnekin muuallekin. 

Koiran kanssa kävelylle

Lähtekää ulkoiluttamaan yhdessä koiraa. Kun ette keksi puhuttavaa, voitte seurata koiran temppuilua. Jos teiltä kummaltakaan ei löydy koiraa, voit sanoa auttavasi ystävääsi koiravahtina. 

Lue lisää treffi-ideoita täältä.

Lähde: PopSugar

Lue myös: Seksi ensimmäisillä treffeillä kannattaa - asiantuntijat kertovat miksi

Kilpailut

Uusimmat