Kuva: Shutterstock

Kahden lapsen isä väittää pettämisen tekevän avioliitostaan vahvemman - "Molemmat meistä voittavat"

09.08.2019 19:15 - Milena Raappana

Mies kertoo pettämisen auttavan häntä olemaan paremmin läsnä kotona.

- Se oli vapauttavaa, kuvailee kahden lapsen isä Josh hetkeä, jolloin ensimmäisen kerran petti vaimoaan työkaverinsa kanssa. 

Hän on ollut kahdeksan vuotta naimisissa ja pettänyt kaikesta tietämätöntä kumppaniaan kahden vuoden ajan useamman eri naisen kanssa. Kolmekymppinen Josh väittää Mirror-julkaisulle, että hänen toimintansa paransi heti hänen ja hänen vaimonsa suhdetta. Hän oli vähemmän turhautunut kotona väljähtyneeseen tilanteeseen ja päätti, että hänen kannattaa pettää uudestaankin. 

Josh liittyi sivustolle, joka on tarkoitettu salasuhteita kaipaaville. Sieltä hän omien sanojensa mukaan etsii henkilöä, jonka kanssa voi pitää hauskaa, harrastaa seksiä ja kokea yhteyttä. Hänen mielestään tilanne on sekä hänelle että hänen vaimolleen suotuisa, koska heidän seksihalunsa eivät kohtaa

- Voin tutkia halujani muualla ja olla tarkkaavaisempi kotona sekä vähemmän ärsyyntynyt halujeni tyydyttämättömyyteen, Josh kertoo Mirror-julkaisun haastattelussa. 

Hän kuitenkin haluaa luoda luottamussuhteen seksikumppaneihinsa, jotta hänen ei tarvitse peitellä liikaa jälkiään, kuten yhden illan juttujen jälkeen. Hän on kuitenkin oppinut piilottamaan tekonsa ja hän esimerkiksi poistaa kaikki viestit puhelimestaan ja hankkiutuu eroon hajuveden tuoksusta. 

Hän kertoo oppineensa lokeroimaan syyllisyydentunteensa etenkin lastensa kanssa ollessaan. Josh sanoo, ettei häntä haittaisi, jos hänen vaimollaan olisi myös suhde toisen miehen kanssa, kunhan se ei olisi vakavasti otettava suhde. 

Joku päivä hän haluaisi lopettaa salasuhteensa ja olla vain vaimonsa kanssa, mutta tällä hetkellä hän on tyytyväinen tilanteeseensa. 

- Toivon, että ennen pitkää voimme selvittää asiat ja löytää yhteiset halut, Josh kertoo haastattelussa. 

Lue myös: Miksi ihminen pettää? Tiede selvitti vastauksen

Lue myös: "En uskaltanut erota" - Ihmiset kertovat, miksi päätyivät pettämään kumppaniaan

Lue myös: "Pettäminen tekee avioliitosta kestävämmän"

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat