Kuva: Shutterstock

"En uskaltanut erota" - Ihmiset kertovat, miksi päätyivät pettämään kumppaniaan

14.03.2019 22:45 - Emmi Moilanen / emmi.moilanen@bauermedia.fi

Pettämiseen ajaudutaan useista eri syistä.

Pettäminen on aina väärin parisuhteen toista osapuolta kohtaan. Your Tango -sivuston tekemästä artikkelista käy kuitenkin ilmi, että syitä syrjähypylle on monenlaisia. Suomensimme alle ihmisten kertomuksia siitä, minkä takia he ajautuivat pettämään omaa kumppaniaan.

”En uskaltanut erota”

”Petin, koska olin liian pelkuri eroamaan. Halusin silti harrastaa seksiä muiden kanssa. Kadun sitä, todella satutin naista ja hän oli kuitenkin aina niin kiltti minulle.”

Pettäminen tapahtui ajatuksen tasolla

”Petin nykyistä tyttöystävääni vain puhumalla toisen naisen kanssa. Mitään ei oikeastaan tapahtunut… Ei alastonkuvien lähettelyä, ei rakkaudentunnustuksia tai mitään. Puheeksi vain sattui tulemaan se mahdollisuus, jättäisinkö nykyisen tyttöystäväni.”

Seksuaalinen vetovoima kävi liian korkeaksi

”Koska toinen mies oli kypsempi ja vanhempi, sekä seksuaalinen jännite oli liian korkea välillämme. Tiesin myös, että tulisin kuitenkin ennen pitkää eroamaan poikaystävästäni.”

Seksitön suhde ajoi pettämään, mutta katumus ei jätä rauhaan

”Nainen ei harrastanut seksiä kanssani ja oikeastaan jätti minut huomiotta. Olin humalassa ja yksi toinen nainen tahtoi petipuuhiin. Nämä ovat tyhjiä selityksiä, joita toistan itselleni selitelläkseni tekoa. Mutta silti, 15 vuotta myöhemmin kadun eniten tuota samaa asiaa.”

Mies ei suostunut eroamaan

”Mies ei suostunut eroamaan, mutta ei myöskään ollut valmis työstämään suhteemme ongelmia. Tiesin, että pääsen hänestä eroon pettämällä ja kertomalla asiasta hänelle. Olen aivan hirveä ihminen, kun tein niin, ja karma kyllä kosti minulle.”

Lue myös: Millainen ihmistyyppi pettää todennäköisimmin? Yhdistävät luonteenpiirteet listattiin

Lue myös: Oliko eroaminen oikea päätös? 5 varmaa merkkiä paljastaa

Lue myös: Oletko epävarma parisuhteen jatkosta? Kysymykset, jotka auttavat selvittämään ajatuksiasi

Lähde: Your Tango

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat