Kuva: Shutterstock

Pettäjäpoikaystävän 12 sääntöä naiselle järkyttävät somessa - 'Hänen pitäisi mennä hoitoon'

14.08.2019 15:15 - Milena Raappana

Nainen oli lähtenyt reissuun ystäviensä kanssa, kun sai viestillä 12 järkyttävää sääntöä.

Jokaisessa parisuhteessa on omat sääntönsä, mutta yleensä niistä sovitaan yhteisymmärryksessä. Englantilaisen Zoe Scholefieldin poikaystävä kuitenkin päätti reissuun lähteneelle tyttöystävälleen kaksitoista kohtaa sisältävän sääntölistan, joka on pöyristyttänyt somekansaa. 

Nainen jakoi Twitter-tilillään kuvakaappauksen poikaystävän laittamasta viestistä, jossa litania kontrolloivista säännöistä oli. Mies muun muassa kielsi naista tanssimasta kuin huora, olematta liian humalassa, juttelemasta muille miehille ja viettävän illan vain matkaseuralaistensa kanssa. Zoen piti myös muistaa ilmoittaa olevansa parisuhteessa, pitää juomiaan silmällä koko ajan, jotta kukaan ei voisi laittaa niihin tyrmäystippoja ja kertoa kaikki matkan tapahtumat sekä olla valmis selittämään tarinoita auki. 

Poikaystävä koki, että naisella oli velvollisuus laittaa joka päivä kuva asuistaan sekä edestä että takaa, jotta hän voisi hyväksyä ne soveliaiksi. Hän myös halusi, että tyttöystävä laittaisi viestejä, vaikka mies olisi jo nukkumassa, jotta hänellä olisi aamulla jotain luettavaa. Lisäksi poikaystävä toivoi naisen soittavan puhelimitse tai videopuhelun, mutta siitä piti ilmoittaa ennakkoon. 

Kaiken huipuksi Zoen piti videoida hotellihuone ennen nukkumaanmenoa, jotta poikaystävä varmistuisi siitä, että huoneessa nukkui vain tyttöystävän matkaseuralaiset eikä siellä olisi muita miehiä. 

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

9. elokuuta Twitteriin päivitetyn kuvan oheen Zoe kirjoitti:

"Hauskaa, miten exäni lähetti minulle tällaista ja hän silti julkesi pettää minua."

Teksti osoittaa, ettei hän siis enää ole yhdessä miehen kanssa, mutta ei sitä, milloin he erosivat. Twitter-kansa on ollut järkyttynyt Zoen nykyisen ex-poikaystävän käytöksestä ja kuvaillut suhdetta myrkylliseksi sekä miestä mieleltään sairaaksi. 

"Tuo on vainoharhaisuutta. Hän luulee, että tulet tekemään jotain sellaista, mitä hän on jo tehnyt, joten hän yrittää kontrolloida sinua. Minulla oli ystävä, joka teki näin exälleen."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tunteellisella ja sanallisella pahoinpitelyllä on lyhyt- ja pitkäaikaisia vaikutuksia, jotka ovat aivan yhtä vakavia kuin fyysisen pahoinpitelyn vaikutukset. Tunteellinen ja sanallinen pahoinpitely sisältää loukkauksia ja yrityksiä eristää ja kontrolloida sinua. Perheväkivaltaa, olet onnekas, kun pääsit pakenemaan."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Exäsi pitäisi mennä hoitoon."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Vau, exäsi kuulostaa yhdeltä myrkyllisimmistä ja vaarallisimmista sosiopaateista."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Naistaksikuskin karmiva työpäivä: "Vein toisen naisen poikaystäväni luokse"

Lue myös: Tytär ei halua kertoa puolisolleen synkkää salaisuutta - isä arpoo, pitäisikö hänen paljastaa asia

Lue myös: 10 merkkiä, jotka paljastavat onko miehesi psykopaatti

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat