Naistaksikuskin karmiva työpäivä: "Vein toisen naisen poikaystäväni luokse"

03.04.2017 20:45 - Erica Alaluusua

Poikaystävä narahti pettämisestä uskomattomalla tavalla, mikäli naisen hitiksi nousseita Twitter-päivityksiä on uskominen.

Viime viikolla eräs taksikuljettajana työskentelevä nainen jakoi Twitterissä tarinan kurjan käänteen saaneesta työpäivästään. 

Naisen poikaystävän oli määrä lähteä kaupungista muutaman päivän ajaksi, ja hän olikin lähtenyt aamulla matkalaukkunsa kanssa autollaan kohti lentokenttää. Nainen puolestaan hyppäsi oman autonsa rattiin ja lähti normaalisti töihin.

Pian nainen haki seuraavan asiakkaansa lentokentältä. Kyytiin istui naishenkilö, joka kertoi olevansa matkalla tapaamaan poikaystäväänsä. Asiakas kertoi, ettei ollut nähnyt poikaystäväänsä ikuisuuteen, ja kuskina toiminut nainen samaistui, sillä olihan hänen poikaystävänsä juuri lähtenyt matkalle. 

Kun kuskin poikaystävän pihapiiri alkoi lähestyä, heräsivät hänen epäilyksensä. Kun he saapuivat pihaan, olikin poikaystävän auto saapunut takaisin. Tässä vaiheessa lentokentältä kyytiin hypännyt nainen kertoi, että kyseessä on hänen poikaystävänsä auto, joten he ovat saapuneet perille. 

Syntyi valtava riita, ja naisen Twitter-jaon myötä sitäkin suurempi nettihitti. Kuljettajana toiminut nainen enää seurustele kyseisen miehen kanssa. 

Naisen twiitit voit katsoa alta.

Asiasta twiitannut nainen on sittemmin esitellyt tilillään kuvia keskustelusta, jossa uhkaa polttaa naisen unohtaman omaisuuden, mikä jakoi mielipiteet kahteen leiriin. Osa koki, että nainen toimii juuri oikealla tavalla ja osa kuvaili naista psykopaatiksi. 

Muutama myös arvaili, että valtaisan huomion saanut kirjoitus räjäyttäisi naisen työnantajan saamien työhakemusten määrän.

Kilpailut

Uusimmat