Kuva: Shutterstock

Kuinka monta seksikumppania suomalaisilla on ollut? Miesten ja naisten välillä valtava ero

12.09.2019 21:45 - Iiro Myllymäki

Suuren seksikyselyn mukaan miehillä on ollut melkein kaksi kertaa enemmän seksikumppaneita.

Voice.fi teetti suuren seksikyselyn, jossa selvitettiin suomalaisten seksitottumuksia, -mieltymyksiä ja -kokemuksia. Kyselyyn vastasi lähes 8 000 ihmistä ikähaarukalla 18-45.

Kyselyssä tiedusteltiin muun muassa, kuinka monen ihmisen kanssa vastaaja on harrastanut seksiä. Tuloksista käy ilmi, että naisten ja miesten välillä on tässä suuri ero. Siinä missä naisvastaajien keskiarvo on 14 seksikumppania, miehillä se on 23. Kaikkien vastaajien keskiarvo puolestaan on 18 seksikumppania.

Ikähaarukassa 18-29 luonnollisesti on ehtinyt kertyä huomattavasti vähemmän seksikumppaneita kuin tätä vanhemmilla vastaajilla. Alle kolmekymppisten vastaajien seksikumppaneiden määrän keskiarvo on 11, kun taas 30-45-vuotiaiden kohdalla lukema on kaksin verroin isompi, 22 kumppania.

Kyselyyn vastanneista noin 11 prosentilla oli ollut yksi seksikumppani. Yli 30 seksikumppania oli puolestaan ollut noin 16 prosentilla vastaajista. Miesten ja naisten välillä ei ollut näissä ääripääkategorioissa suuria eroja, mutta naisilla oli hieman todennäköisemmin ollut vain yksi seksikumppani kuin miehillä. 

Lue myös: Lauseet, jotka mies kuulee mieluiten kesken seksin - yllättääkö?

Lue myös: Asento, jossa suomalainen saa useimmiten orgasmin - yllättääkö?

Kilpailut

Uusimmat