Kuva: Shutterstock

Nainen luuli ex-poikaystävänsä kuolleen - tilanne muuttui lopulta hyvin oudoksi

29.10.2019 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Eksä lainasi Rachelilla rahaa ja näin hämmentävä tapahtumaketju sai alkunsa.

Erojen jälkeen voi usein tapahtua erikoisia asioita ja tässä kenties yksi hämmentävimmistä. Rachel-niminen nainen on nimittäin kertonut erikoisen tarinansa Australiassa toimivalle ABC-medialle.

Kaikki oli saanut alkunsa siitä, kun Rachel oli aloittanut deittalun 18-vuotiaana erään miehen kanssa. Mies oli lopulta menettänyt työnsä ja pyytänyt Rachelilta muutamaa sataa lainaa, jotta hän voisi elää normaalisti.

Mies oli maksanut osan rahoista takaisin, mutta kun pariskunta erosi pari kuukautta myöhemmin, rahoja ei enää näkynyt. Mies lopetti myös vastaamatta Rachelin viesteihin.

Asiat menivät vielä kummallisempaan suuntaan, kun miehen ystävät kertoivat, että hän on päätynyt vieroitukseen. Lopulta jopa miehen äiti lähetti Rachelille viestin, jossa kertoi hänen poikansa kuolleen.

- Se kuulosti niin oudolta, mutta en kuitenkaan kyseenalaistanut tilannetta. Tietenkin surin kovasti ja halusin vain liikkua elämässäni eteenpäin, Rachel sanoi haastattelussa.

Muutama vuosi kaiken tämän jälkeen Rachel koki jättiyllätyksen: Hänen ex-miehensä työskenteli ravintolassa, jonne Rachel oli mennyt syömään.

- Menin täydelliseen shokkiin, Rachel sanoi. Rachel ei kuitenkaan ehtinyt kohdata eksäänsä, sillä naista pyydettiin poistumaan ravintolasta.

Rachel yritti ottaa lopulta yhteyttä poliisiin, mutta he eivät voineet tehdä tilanteen eteen mitään. Samana iltana ex-miehen äiti oli myös ottanut yhteyttä Racheliin ja sanonut, että Rachel oli aiheuttanut ravintolassa kohtauksen, jonka takia mies oli saanut potkut työstään.

Koko outo saaga sai Rachelin tuntemaan hämmennystä. Hän ei vieläkään tiedä, mitä ihmettä on oikein tapahtunut.

- Minulla olisi kysymys jos toinenkin esitettävänä. Toivotaan, että saan joskus vastauksia.

Ex-mies ei ole ottanut minkäänlaista yhteyttä Racheliin itse.

Lue myös: Outo yksityiskohta kiinnitti ihmisten huomion kauniin naisen selfiessä: "Miten tuo on mahdollista?"

Lue myös: Outo meriolento tallentui sukeltajien kameralle - "Näyttää päättömältä kanalta"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat