Kuva: Shutterstock

”Onni sydämessä ja housuissa” – Ihmiset kertovat, miltä ensisilmäyksellä rakastuminen tuntuu

02.11.2019 18:15 - Emmi Moilanen

Rakkaus ensisilmäyksellä saattaa tuntua esimerkiksi sillä, että toisen olisi tuntenut jo vuosikausia.

Rakkautta etsiessä on hyvin yksilöllistä, kuinka nopeasti tunteet vahvistuvat – osa rakastuu salamannopeasti ja toiset eivät usko, että rakkautta ensisilmäyksellä on olemassakaan.

Elite Daily päästi ääneen ne ihmiset, jotka ovat rakastuneet kumppaniinsa heti ensisilmäyksellä. Kokosimme parhaimmat kertomukset yhteen ja pääset lukemaan alta, miltä rakkaus ensisilmäyksellä tuntuu.

Kuin aika olisi pysähtynyt

”Tuntui kuin aika olisi pysähtynyt ja minut valtasi hurmio. En halunnut mitään muuta kuin olla hänen kanssaan ja kihlauduimme muutamaa kuukautta myöhemmin.”

Tunteet läimäyttävät vasten kasvoja

”Se tuntuu siltä, että vasten kasvojasi läimäytetään sellaisia tunteita, joilla ei tunnu olevan edes mitään järkeä – varsinkin, jos olet tunteellista tyyppiä.”

Onni sydämessä ja housuissa

”Se on todellisen onnellisuuden tunne; sydämessäsi ja housuissasi.”

Tyyppi, jonka kanssa voi keskustella kaikesta

”Tuntuu siltä, että olet löytänyt tyypin, jonka kanssa voit puhua kaikista typerimmistäkin asioista ja silti haluat yhä suudella häntä.”

Kuin vanha tuttu

”Rakastuin nykyiseen tyttöystävääni ensisilmäyksellä, kun tapasimme yhdeksän vuotta sitten. Kun näin hänet, tuntui siltä kuin jo tuntisimme. Oloni oli heti mukava hänen kanssaan, vaikka olin ennen tapaamistamme nähnyt hänet vain nopeasti ohimennen toimistolla.”

Voimakas yhteys sai vakuuttuneeksi

”Jokin vain iski minuun, kun näin miehen. Kyse ei ollut hänen ulkonäöstään, vaan välittömästä ja vahvasta yhteydestä välillämme, kun katsoimme toisiamme silmiin. Ihan kuin olisimme jo tunteneet.”

Kuin joku edellisestä elämästä

”Tuntui melkein siltä, kuin olisin tavannut jonkun edellisestä elämästä. Minut lävisti outo yhdistelmä tunteita, mutta ne toivat oudon mukavan tunteen – kaikki tämä samanaikaisesti.”

Lue myös: Naiset kertovat: Mikä parisuhteessa on kaikkein parasta?

Lue myös: 7 myrkyllistä uskomusta, jotka estävät rakkauden löytymisen – kuulostavatko tutuilta?

Lue myös: Rakkaus vaatii hoitoa - lue 7 pientä asiaa, joilla parannat parisuhdetta huomattavasti

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat