Kuva: Panthermedia

Menesty työssäsi: 3 ohjetta, jotka jokaisen on hyvä muistaa

17.11.2019 07:45 - Karoliina Kotala

Jos haaveissa on menestyä työelämässä, on hyvä muistaa muutama ammattilaisen ohje.

Vietämme suuren osan ajastamme töissä ja parhaimmillaan työhön voikin suhtautua suurella intohimolla. Menestyäkseen kannattaa kuitenkin muistaa muutama tärkeä neuvo:

Tee hyvää jälkeä kaikessa mitä teet

Tarkoitus ei ole, että työ uuvuttaisi tai veisi kaiken vapaa-ajan, mutta hyvä ohje edetä uralla on tehdä kaikki mihin tarttuu moitteettomasti. Älä siis odota parempia tehtäviä tai kieltäydy opettelemasta uutta asiaa vain siksi, ettet ehkä tarvitse sitä myöhemmin. Paneudu tekemääsi täysillä.

Pelaa reilusti

Jos haaveissa on esimerkiksi siirto toiseen tiimiin, marssi suoraan esimiehesi puheille ja ole avoin toimistasi. Älä yritä järjestää siirtoa hänen selkänsä takana tai toimi muutoinkaan työkavereidesi tai esimiestesi selän takana. Sana kiirii nopeasti ja annat itsestäsi luotettavan kuvan olemalla reilu.

Älä esitä olevasi muuta kuin olet

Jos päätät antaa itsestäsi kuvan, joka ei ole totta, käy se nopeasti hyvin raskaasti eikä siitä valheesta ole paluuta. Ole siis oma itsesi alusta asti, siten saat aidon ja todellisen kontaktin työpaikkasi muihinkin ihmisiin ja myös itselläsi on helpompi olla.

Lähde: Glamour

Lue myös: 24-vuotiaan Emilyn työnhaku sai rajun käänteen - työnantaja löysi bikinikuvan ja häpäisi naisen

Kilpailut

Uusimmat