Kaikki artikkelit

Moni työnhakija yrittää omilla kysymyksillä antaa itsestään hyvää kuvaa työntekijänä. Haastattelussa kannattaisi kuitenkin kysyä oikeasti työnantajankin kannalta haastavia kysymyksiä.
Vajaassa viikossa olen kerennyt ihastelemaan kaamoksen upeita auringonlaskuja, kuunnellut ohjeita loukkaantuneen poron omatoimiseen lopettamiseen, roikkunut jääseinämän reunalla, peruuttanut autoni penkkaan, ravannut tunturia ylös alas ja kolannut lunta niin maan pirusti. Ja ikävöinyt Ruutia aivan kamalasti.
Jos haaveissa on menestyä työelämässä, on hyvä muistaa muutama ammattilaisen ohje.
Kuvat ja kirjoitus ovat fanien mieleen.
Merja Larivaara kertoo, kuinka asiat kärjistyivät hänen työpaikallaan.
Työnantajan mielestä bikinikuva antoi naisesta epäammattimaisen kuvan.
Miten yövuorolaisen kannattaa ajoittaa unensa? Unilääkärin vastaus on yksinkertainen.
Liikunnan tiedetään edistävän mielenterveyttä ja lisäävän hyvää oloa, joten sille kannattaa uhrata aikaa.
Pitkät työpäivät eivät välttämättä takaa tehokasta työtulosta.
Miltä puhdas pyykki tuoksuu? Mieluiten tietenkin puhtaalta. Jos näin ei oman pyykkisi kohdalla ole, voi syitä olla monia – ja ratkaisuja myös.
Petra oli kokenut kiusaamista jo esikoulusta saakka.
Kesäloma alkaa suurimmalla osalla suomalaisista olla jo takana päin. Jos töihinpaluu ahdistaa, kannattaa omia stressitasoja tarkkailla.
Neuvoja uravalintaan voi leikkimielisesti hakea omalta horoskoopilta.
Kesälomat alkavat olla pian ohi ja jotkut odottavat jo innolla pääsyä työmaalle. On kuitenkin olemassa ihmisryhmä, joka on ottanut lomastaan niin railakkaasti irti, että työhön paluu tuntuu jopa kauhealta. Aikaiset herätykset ja selvät illat.. Ota kuomaseni tästä vinkit talteen, toivottavasti helpottaa!
Esimerkiksi kokonaan tai osittain hiljaiset työpalaverit, joissa tuotetaan ideoita kirjoittamalla, voivat kantaa hedelmää.
Eräs asia voi olla tavalliselle ihmiselle hieman hankalaa.