Kuva: Shutterstock

Kuiva kausi? Seksibloggaajan 24 tunnin vinkkiä hehkutetaan somessa

11.12.2019 12:15 - Milena Raappana

Seksibloggaja Nadia Bokody jakoi vinkkejä, kuinka mies voi pelastaa kuivan kauden ja saada naispuolisen kumppaninsa nauttimaan seksistä enemmän.

Tuore parisuhde on usein täynnä kiihkeitä ja intiimejä hetkiä, mutta ennen pitkää suhde todennäköisesti arkistuu ja lemmiskelyhetket myös vähenevät. 

Fox News -julkaisu uutisoi australialaisesta seksibloggaaja ja kolumnisti Nadia Bokodysta, joka julkaisi videon, jossa hän antaa vinkkejä miehille, miten sytyttää naispuolisen kumppaninsa, jos peiton heiluttelu on loppunut kokonaan. 

Videolla hän muistuttaa, että naisten ja miesten halut toimitavat todella eri tavalla. Sen sijaan, että seksin puute olisi kiinni libidosta, Bokodyn mukaan ongelma saattaakin piileä kyllästymisessä ja vaihtelevuuden puutteesta. 

- Naiset kyllästyvät seksuaalisesti paljon nopeammin kuin miehet. Jos seksi alkaa toistaa itseään, ajan saatossa naisen kiinnostus harrastaa seksiä tietyn kumppanin kanssa lakkaa. Naiset kaipaavat paljon uutuudenviehätystä seksiin, Bokody sanoo. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän jakaakin vinkkejä seksielämän virkistämiseen, joista yksi on esileikin aloittaminen jopa 24 tuntia aikaisemmin ennen seksin harrastamista. 

- Naiset tarvitsevat paljon enemmän aikaa kiihottumiseen kuin miehet, mikä on aika mielenkiintoista. Masturboinnissa miehillä ja naisilla menee keskimäärin saman verran aikaa orgasmin saavuttamiseen, mikä on noin neljä minuuttia. 

- Mutta kun naiset harrastavat seksiä partnerin kanssa, heillä menee keskimäärin noin 16 minuuttia tai enemmän orgasmin saamiseen. Mitä voit kumppanina ideaalitilanteessa tehdä, on aloittaa esileikki ei vain tuntia tai kahta aikaisemmin, vaan jopa kokonaiset 24 tuntia ennen seksin harrastamista, Bokody neuvoo. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vuorokauden aikana miehen kannattaisi rakentaa naisen innostusta ja kiihottumista tavoilla, jotka eivät sisällä koskettelua tai vaatteiden riisumista. Bokody antaa esimerkiksi tuhmien viestien lähettelyn ja pitkän intohimoisen suudelman antamisen. 

Lähes 66 000 katselukertaa kerännyt video on saanut kommenteissa ylistystä hänen seuraajiltaan. 

"Olet mahtava ohjeistuksissa!"

"Vau Nadia. Tämä oli kultainen aihe käydä läpi. Naisen oleellisiin kohtiin keskittyminen ja hyväksi todetut tekniikat ovat juuri sitä, mitä tarvitaan. Kiitos taas tarkkanäköisistä huomioistasi."

"Rakastan kanavaasi."

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Tajunnanräjäyttävää seksiä - naiset kertovat parhaat vinkkinsä

Lue myös: Oudoimmat seksivinkit, jotka naistenlehdet ovat antaneet - nyt saa nauraa!

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat